Lifestyle

Sijedo više nije samo za starce

Aside Banners

Žene farbaju kosu u sivo jer je “frizura bakice” najnoviji modni hit, a nama se to itekako sviđa!

Piše , Objavljeno

Poznato je kako žene u panici odlaze kod frizera na farbanje kose čim pronađu prvu sijedu vlas, ali sada bi takav look mogao postati najvrući modni hit!

siva 1Sijeda, siva, srebrna i slične boje kose dugi se niz godina smatraju totalno nepoželjnima tako da žene (i neki muškarci) jure kod frizera čim se pojave prve takve vlasi. Istina, u početku može biti šok i jedan od prvih znakova starenja, ali moramo priznati… sijeda i siva kosa izgleda prilično seksi, barem kada govorimo o mlađim djevojkama! Normalno, i o takvoj se frizuri treba brinuti, ali pomalo je bizarno da su kroz proteklih nekoliko desetljeća gotovo sve moguće boje bile u modi, a tijekom svog se tog vremena siva uporno izbjegavala. Netko se napokon sjetio kako se ovaj previd da itekako dobro iskoristiti pa je tako krenuo novi modni trend, koji na Instagramu već ima i svoj službeni hashtag, #GrannyHair.

siva 2 siva 3 siva 4 siva 5 siva 6 siva 7

Frizure su i dalje glamurozne i totalno fancy, ali umjesto farbanja u crno ili plavo, djevojke se farbaju u sivo i priznajemo kako im uglavnom stoji fenomenalno (primarno iz perspektive muškarca, a ne modnog znalca). Stilovi se dakako razlikuju, kao i nijanse sive i srebrne s raznim stupnjevima preljeva, a iskreno se nadamo kako će ova moda zaživjeti u potpunosti. Ne mora nam baš svaka nijansa sive u životu biti katastrofa, za neke još ima nade!

siva 8 siva 9 siva 16 siva 15 siva 14 siva 13 siva 12 siva 11 siva 10

TAGOVIboja kose farbanje kosa ljepotice moda seksi sijeda kosa sijedo trend

Komentiraj