Lifestyle

Volim se dirat, dirat!

Aside Banners

Žene mogu prestati lagati i praviti se nevine, jer istraživanja pokazuju kako skoro svaka masturbira!

Piše , Objavljeno

Krinke su pale, a jedan od najvećih međuspolnih stereotipa se napokon ruši pod navalom novih istraživanja i statističkih pokazatelja. Cure, jednako ste prljave kao i mi!

žena 2Pošto živimo u 21. stoljeću i prilično smo sigurni kako je budućnost sada, moramo zajedno raditi na rušenju odvratnih i štetnih stereotipa te relikta prošlosti koji od pamtivijeka stoje kao bremen na kičmi čovječanstva. Jedan od njih je i mitovima i legendama, povijesnim netočnostima, vjerskim dogmama i medijskom dezinformacijom potpomognuta laž kako su svi muškarci prljave napaljene svinje koje bacaju majmuna prosječno 28 puta dnevno, dok su žene nevine i čiste svetice koje svoj dlan, prstiće ili svakodnevne falusoidne objekte nikada ne stavljaju niže od struka ili više od koljena. Kakva obmana!

E pa došlo je vrijeme da se jednom za svagda obračunamo s tim avetima prošlosti, a imamo i najbolje moguće oružje za to: čistu, neokaljanu znanost! Studija objavljenja u časopisu Journal of Sex Research se tako bavi određenim seksualnim navikama muškaraca i žena, a rezultati i zaključci su poprilično zanimljivi. Istraživanje je obavljeno na ukupno 1 452 muškarca i 1 566 žena u dobi između 18 i 22 godine, a pokazalo je kako kod seksa, točnije samozadovoljavanja, zapravo i nema nekih prevelikih razlika među spolovima.

žena 1

Tako je čak 98,9 posto muškaraca priznalo kako je masturbiralo, dok je isto to priznalo i 85,5 posto žena, što je maltene svaka žena (a one koje do svoje 22. nisu, vjerojatno će probati u narednih par godina). Dečki su prvi put to probali sa 12,5 godina, dok je kod cura ta dob prosječnih 13,7 godina. Kada se govori o fantazijama, tijekom svojeg ih samozadovoljavanja koristi 95,4 posto muškaraca i 86,8 posto žena, a brojke su slične i kod postizanja orgazma za vrijeme tih radnji: 97,6 posto za muškarce i 81,6 posto za žene. Za kraj, tu je i podatak o korištenju igračaka i drugih seksualnih pomagala, što je priznalo svega 8 posto žena i samo 1,4 posto muškaraca.

Jasno je stoga kako razlike između spolova po pitanju samozadovoljavanja ipak nisu toliko velike kako bi vas neki željeli uvjeriti, ali s druge strane valja napomenuti kako je ovo istraživanje provedeno u Švedskoj, jednoj od nedvojbeno najliberarnijih zemalja svijeta, gdje je seks i sve vezano uz njega prirodno kao nedjeljni obiteljski ručak ili glasanje za HDZ/SDP. Pitanje je kakvi su ti omjeri u ostatku svijeta te u našoj domovini, ali nekako sumnjamo da je situacija puno drugačija. Na kraju krajeva, (gotovo) svi smo mi seksualna i znatiželjna bića, a jedino je pitanje koliko bismo iskreni bili prilikom odgovaranja na ovakvu anketu?

TAGOVIistraživanje masturbacija muškarci samozadovoljavanje seks žene

Komentiraj