Lifestyle

Dobar savjet

Aside Banners

Žene otkrivaju koja je najveća greška koju muškarci rade u krevetu

izgleda kako za zadovoljstvo žene ne treba izvoditi 48 ekstremnih poza, već je dovoljna samo jedna sitnica.

Piše , Objavljeno

Čak i kada misliš da si pravi pastuh i zgoditak u krevetu, postoji vrlo velika šansa da žena ne smatra kako je seks s tobom bio nešto pretjerano posebno. Znamo, znamo… teško je povjerovati kako si baš TI njezino najveće razočaranje, pogotovo jer si prošao pola Kama Sutre i radio sve one stvari koje ženski (i muški) časopisi savjetuju, ali moguće je kako nakon svega napraviš jednu kritičnu pogrešku zbog koje cijela stvar pada u vodu. A zapravo se radi o sitnici koja je toliko lako izvediva, da je uistinu nevjerojatno kako većina muškaraca to ne izvodi!

Prema istraživanju koje je na 2 400 ispitanika obavio Sex Information and Education Council of Canada u suradnji s proizvođačem kondoma Trojan ispada kako je čak 71% žena smatralo kako dobar seks znači i barem 6-10 minuta maženja nakon njega, nasuprot 41% njih kojima je dobar seks i bez ili s manje maženja od toga. Razlika je iznimno velika, pa tako možemo reći kako bi svaka treća žena bila daleko zadovoljnija da njezin muškarac posveti malo više pažnje nježnostima i nakon samog čina, što 53% njih uopće ne radi. Tako se 36% muškaraca mazi manje od 5 minuta, dok 17% njih niti ne zagrle svoju partnericu nego jednostavno otiđu, zaspu ili se okrenu na drugu stranu.

seks

Stručnjaci tvrde kako je za dobar odnos potrebno barem 6 minuta maženja nakon seksa, a to je period koji uvelike pomaže kod povezivanja partnera i uspostave većeg povjerenja i razine intimnosti. Također, žene će se izglednije vratiti tom partneru ili poželjeti još seksa ako se muškarac malo pomazi s njom, pa eto… i to je jedna od velikih prednosti. Inače, osim ove statistike, istraživanje je pokazalo i kako čak 96% žena voli da je muškarac dominantan u krevetu, a 86% njih tvrdi kako nisu baš pretjerano impresionirane ako se muškarac drži samo jednog (misionarskog) položaja. Pa eto momci, učite sada i idući put joj rasturite cijeli svijet!

TAGOVIintimnost ljubav maženje muškarac partneri seks žena

Komentiraj