Lifestyle

A nisu ni muški puno bolji

Aside Banners

Žene otkrivaju o čemu razmišljaju tijekom seksa, a to vjerojatno nisi ti!

Čak i kada se čini kako uživa u svom onom sladostrašću koje joj pružaš, žena vjerojatno uopće ne razmišlja o tebi!

Piše , Objavljeno

Svi mi volimo misliti kako smo bogomdani i kako sve što radimo vrijedi zlata, pa tako i da smo centar svemira svake žene s kojom smo ikada bili u krevetu. Na žalost, čak i ako si vrsni pastuh koji zna kako zadovoljiti ženu i izgleda kao grčko božanstvo, šanse su vrlo velike da će nakon nekog vremena ona prestati razmišljati o tebi tijekom seksa. Zapravo, po najnovijoj češkoj studiji, te su šanse čak 72%, što je brojka koja govori koji postotak žena u dužoj vezi razmišlja o drugim muškarcima tijekom seksa sa svojim partnerom. Sa svojom ljubavlju života. Sa ocem svoje djece. Fine neke dame…

Ali prije nego što počnemo obasipati žene drvljem i kamenjem te ih optuživati kako nas varaju u svojim mislima, valja se osvrnuti i na brojke za muškarce, koje kazuju kako čak 98% muškaraca mašta o seksu s nekom drugom ženom (ili muškarcem?!) dok ga meče u svoju dugogodišnju djevojku/suprugu. Sramota. Sramota! Izgleda kako smo svi mi pseta koja nisu stvorena za monogamne veze već se samo želimo tjerati sa svakom mogućom ženkom ili mužjakom kojeg susretnemo.

seks 2

Na sreću tome nije tako, a profesorica psihologije Wendy Walsh sa sveučilišta Cal State objašnjava kako iako i muškarce i žene napaljuje pomisao na seks s drugim ljudima, to nikako ne znači kako će oni te fantazije i ostvariti. Zapravo, šanse su daleko veće da do te stvarne prijevare nikada ne dođe ukoliko i muškarac i žena imaju dovoljno česte i kvalitetne maštarije o drugima te se na taj način mentalno “ispucaju”. Eto, znači izgleda kako je sve to zapravo vrlo prirodno i zapravo itekako poželjno, što ne znači da prvom prilikom nećemo pitati svoje partnerice i partnere o kome stvarno razmišljaju dok se igramo pod poplunima!

TAGOVIljubav mašta maštarija muškarci prevara seks varanje žene

Komentiraj