Lifestyle

Mi bi ujutro, one ga žele navečer

Aside Banners

Žene se najviše vole seksati u 23:21, a muškarci su najnapaljeniji u 7:54

Piše , Objavljeno

Zanimljivo je istraživanje pokazalo koje su razlike među spolovima kada se govori o idealnom vremenu za vođenje ljubavi, a izgleda kako su one prilično velike!

seks 1Žene su najspremnije za seks u kasnim noćnim satima, taman prije odlaska na spavanje, dok su muškarci najnapaljeniji ujutro, prije odlaska na posao. Tako pokazuju analize podataka tvrtke za distribuciju seks igračaka Lovehoney koja je provela istraživanje o seksualnim navikama na uzorku od 2 300 Britanaca. Konkretniji podaci otkrivaju kako je magično vrijeme za seks kod žena od 23:00 do 02:00, s tim da je idealni trenutak točno u 23:21 (dečki, zapamtite ovaj podatak!), dok je kod muškaraca taj period između 05:00 i 09:00. Srednja vrijednost tako ispada točno 07:54, što će reći kako dečkima nema dražeg nego poseksati se taman prije odlaska na posao. Žene očigledno tako vole završiti dan, dok ga muškarci tako žele započeti!

seksIstraživanje je također pokazalo kako seksualna kompatibilnost itekako ovisi o poklapanju perioda napaljenosti, što će reći da partneri koji su napaljeni u približno isto doba dana imaju veću šansu za zdravijom i kvalitetnijom vezom. Samo 11% žena se osjeća spremno za seks rano ujutro, no njihova želja postepeno raste tijekom dana i doseže vrhunac u već spomenutom noćnom terminu. S druge strane, samo 16% muškaraca je tada na vrhuncu seksualnog uzbuđenja, ali izgleda kako u našem slučaju dobar spavanac čini čuda za libido! Žene su još priznale kako ih čak dvije trećine želi seks jednako kao njihovi muški partneri, a kod muškaraca se te brojke kreću oko polovice. To se možda može objasniti i činjenicom da više od polovice muškaraca ima konstantan seksualni nagon (drugim riječima, iako postoje periodi kada to žele malo manje, muškarci neće tako lako odbiti seks), dok čak 64% žena jednostavno mora biti raspoloženo za seks kako bi to stvarno i učinile. A da se nekako probamo naći oko podneva?!

TAGOVImuškarci nagon napaljenost seks seksualna želja žene

Komentiraj