Lifestyle

ethan ljudina

Aside Banners

Znaš ga iz My Name is Earl te brojnih drugih filmova i serija, ali ćeš ga teško prepoznati u 43. godini života

Piše , Objavljeno

Prvi put smo se s Ethanom Supleejem susreli u omiljenoj nam seriji iz djetinjstva “Dječak upoznaje svijet”, a kasnije smo ga gledali u filmovima kao što su American History X, Remember the Titans, John Q, a sjetit ćeš ga se i iz My Name is Earl.

View this post on Instagram

Happy Friday, you guys

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee) on

Jedan od onih glumaca koji su na temelju izgleda tipski birani za uloge u kojima je bila potrebna osoba s viškom kilograma, uglavnom za dobričine, ali ponekad i za grozne likove.

Danas izgleda drastično drukčije. U 43. godini života ga nitko ne može spojiti s njegovim prošlim izdanjem po kojem su ga zapamtile generacije. Izgubio je više od 80 kilograma rezanjem unosa kalorija i odlučio se posvetiti treningu snage.

Ima i podcast o pretilosti nazvan American Glutton gdje se otvara o svom fitness putovanju, ali i kompliciranom odnosu s hranom.

“Kad sam bio tinejdžer i kada bih išao u klubove s prijateljima, nije mi bilo ugodno jesti pred drugim ljudima pa bih na povratku kući našao neki drive-through i pojeo bih tri cijela obroka prije spavanja.”

Odlučio je smanjiti unos kalorija za 20 posto te je počeo jesti proteinima bogatu hranu kao što su puretina i bezmasni grčki jogurt (disclaimer: u Hrvatskoj imate samo grčki tip jogurta koji teksturom oponaša grčki jogurt, ne nasjedajte). Nakon toga je počeo ići u teretanu i trenirati šest puta tjedno.

Sav trud se isplatio, ponosan je jer na benchu diže 184 kilograma.

Naravno da je gubitak nepotrebne težine utjecao i na karijeru, neki casting direktori ga nisu htjeli jer je odjednom bio “premršav” za određene uloge.

Ne brini, brate Ethane, uloga će biti – što potvrđuju i uloge u filmu Motherless Brooklyn, te serijama Santa Clarita Diet i The Ranch. Preuzeo si kontrolu u svoje ruke i nama si isto inspiracija.

 

TAGOVIfitness priča o uspjehu transformacija