Mix

10 najgorih filmovi 2023. godine: Njih čak sedam ima minimalnu ocjenu na stranici Rotten Tomatoes

Najgori filmovi 2023.
Najgori filmovi 2023. Foto: screenshot/X/torishimaru
Ova godina sa sobom je donijela zavidan broj odličnih i kultnih filmova. No, lošeg sadržaja i negledljivih filmova, također se našlo na pretek.

Rotten Tomatoes, stranica na kojoj kritičari i javnost mogu napisati kritiku i izraziti svoje mišljenje o filmovima, kao i svake godine, pomaže nam da dobijemo uvid u najbolja i najgora filmska izdanja.

Na ovogodišnjoj listi deset najgorih filmova 2023. našao se šarolik popis filmskih nedjela ill zlodjela (kako god to želite nazvati). Sedam od ovih deset filmskih neuspjeha, uspjelo je nešto što rijetko kojem naslovu pođe za rukom, a to je postići ocjenu kritičara od 0%.

Iako bi popis sadržavao i više ovakvih filmova, autorica popisa Britt Hayes je taj popis ograničila na filmove koji su, prije odlaska na streaming platforme, bili prikazani i u kinima, prenosi The Mary Sue.

Na popisu se najviše izdvaja film Winnie the Pooh: Krv i Med, koji je nekima uništio obožavanog lika iz djetinjstva. Zanimljivo je da se u čak dva filma koja su dobila minimalnu ocjenu, Shrapnel i Righteous Thieves, u glavnim ulogama pojavljuje glumac Cam Gigandet.

1. Shrapnel

2. Righteous Thieves

3. Mercy

4. Johnny & Clyde

5. The Donor Party

6. Dead Man‘s Hand

7. Confidential Informant

8. Winnie the Pooh: Blood and Honey

9. Life Upside Down

10. Freelance