Mix

Ako ne želiš izgubiti svoje preskupe Airpodse, ovaj superjednostavan izum je idealan za tebe

Airpods bežične slušalice ne ispadaju Keepods
Airpods bežične slušalice ne ispadaju Keepods Foto: Youtube Screenshot
Kako Ameri kažu “Internet had a field day” kada je Apple izbacio svoje true wireless Airpodse, po jedna slušalica za svako uho bez ikakve žice koja ih spaja pa su onda počeli prodavati špagu koja spaja te dvije slušalice da ih ne izgubite.

I mi smo se isto zabavili.

Nas pak nije strah da ćemo ih izgubiti, ali nas živcira kada ispadaju – pogotovo dok vježbamo. Sad postoji rješenje i zove se… wait for it… Keepods. Razmisli malo o tom imenu, dobro je ime.

.

Keepods su napravljeni od vrhunskog silikona koji se upotrebljava i u medicini. Znači nema nikakvih alergija, a osigurava da ti slušalice ostanu u uhu bez obzira na aktivnost. Dostupno je u Regular i Slim varijanti, a pristaje na svako uho.

Priča se da je proizvod jako udoban, čak i za duže nošenje. Ako te hvata tjeskobica da će ti skupe slušalice ispasti i da ćeš baš tada ispustiti uteg od 30 kilograma na njih, razumijemo u potpunosti. Keepods ne dopuštaju da se to dogodi.

Airpods bežične slušalice ne ispadaju Keepods keepods Foto: Youtube Screenshot

Jednostavno rješenje problema koji gotovo svi imamo. Dolazi u više boja – iako nam je to puno manje važno nego funkcija.

Ovo možeš naručiti na Indiegogou. Kampanja je skupila više od milijun kuna, a cijena im je svega 19 dolara (120 kuna). Skoro ništa ako ti spasi slušalice.