Mix

Ben Affleck se vraća u jednoj od svojih najboljih uloga! Sprema se nastavak filma „Računovođa“

glumac ben affleck u filmu računovođa stoji u uredu i nišani
glumac ben affleck u filmu računovođa stoji u uredu i nišani Foto: YouTubescreenshot/@RottenTomatoesTrailers
Nastavak filma „Računovođa“ (The Accountant) službeno je spreman, prenosi nam World of Reel. Amazon će preuzeti produkciju filma, Gavin O’Connor opet je u ulozi režisera, a Ben Affleck u glavnoj ulozi.

Možda se sjećate akcijskog trilera iz 2016. u kojem Affleck glumi autističnog računovođu s posebnim setom vještina. Film je uživao u ubojitoj glumačkoj ekipi, uz Afflecka i Annu Kendrick pojavljivali su se i J. K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor i John Lithgow.

Još prije šest godina, časopis Deadline izvijestio je kako su Affleck i O’Connor u pregovorima o povratku u „Računovođe“. Film je po izlasku 2016. dočekan s mješovitim kritikama, iako su naginjale prema pozitivnima. Mnogi su pohvalili originalni pristup filma i preuzimanje akcijskog žanra, posebice Affleckovu zvjezdanu izvedbu. U isto vrijeme, drugi su istaknuli zbunjujući radnju i izrazili želju za dodatnim razvojem likova.

Film Računovođa je svojevrsni Affleckov „John Wick“, tako su ga barem nazivali kritičari. Film je zaradio više od 155 milijuna dolara diljem svijeta u odnosu na budžet od 44 milijuna dolara, a tako ispao isplativ pothvat za Warner Bros. Želimo sreću i nastavku, a voljeli bi vidjeti i Bena Afflecka u jednoj od svojih boljih uloga.