Mix

Dolazi nastavak horrora o Winnie the Poohu! U Blood & Honey 2 pojavljuje se i Tigger

horror film Blood and honey sam winnie the pooh i tiggerom
horror film Blood and honey sam winnie the pooh i tiggerom Foto: Instagram screenshot/@jonathanvds2002andscream_fanatic2023/@ twd_horrorobsessions/@vince.knight
Ljudi su rekli da im je djetinjstvo uništeno kada je objavljen horror film o Winnieju Poohu. Blood and Honey ispunio je sva očekivanja jer je prikazao legendarnog i ljupkog medvjeda u vrlo zlokobnom svjetlu.

Film se temelji na omiljenim dječjim likovima autora A.A Milnea, no u filmu su prikazani vrlo drugačije. Medvjedić, u svojoj crveno-žutoj odjeći, postaje divlji i tražio osvetu protiv svog bivšeg vlasnika, Christophera Robina, jer ga je napustio. Dok se mladić okuplja s prijateljima u udaljenoj kući, Pooh i Piglet provode svoju krvavu osvetu.

Nije prošlo dugo prije nego što je najavljen i nastavak, a sada smo prvi put dobili pogleda na Tiggera.

U knjigama, Tigger je bio ljubazan tigar koji je mogao poskakivati ​​na svom elastičnom repu, no, u Blood and Honey 2, krv mu okružuje usta kao da je upravo pojeo ubojiti obrok. Producent Scott Jeffrey rekao je, za IGN, da je Tigger „nevjerojatno nasilan“ u nastavku i kako „on voli mučiti svoje žrtve prije nego što ih ubije“. Baš krasno, ali zašto ga nije bilo u prvom filmu?

Jedini razlog zašto je horor film uopće mogao biti snimljen, je taj što su autorska prava Winnieja Pooha istekla u siječnju prošle godine.

Ista se stvar dogodila s Tiggerom, njegova autorska prava ističu u siječnju 2024., a premijera Blood and Honey 2 trebala bi biti mjesec dana kasnije.

Jeffrey je IGN-u objasnio da nastavak ima mnogo veći budžet od prvog nakon što je orginal postigao veliki uspjeh. Blood and Honey, kako nam prenosi LADBible, snimljen je s malim budžetom od 100.000 dolara, što je minijaturno u usporedbi s drugim holivudskim blockbusterima. Kad su slike filma postale viralne, odlučeno je da će se film prikazati u kinima, gdje je zaradio impresivnih 5,2 milijuna dolara na kino blagajnama, što je timu koji stoji iza nastavka očito dalo puno financijskog streljiva za povećanje uloga. Šuška se kako bi najava mogla izaći u studenom, no nema službenih informacija.