Mix

Harry Styles je proglašen favoritom za pjevanje sljedeće pjesmu u filmu o Jamesu Bondu

časopisi o jamesu bondu lijevo i pjevač harry styles desno
časopisi o jamesu bondu lijevo i pjevač harry styles desno Foto: Instagramscreenshot/@harrystyles/unsplash.com
Harry Styles jedan od najvećih umjetnika u glazbenoj industriji, izdao je tri albuma, zaradio mnoštvo nagrada i nominacija, a upravo je završio i ogromnu svjetsku turneju, ali svojem bi, ionako impresivnom, glazbenom životopisu mogao dodati još jedno priznanje.

Tek je šačica umjetnika imala čast vokalom počastiti film o Jamesu Bondu, a Styles je postao favorit za pridruživanje tom ekskluzivnom klubu.

William Kadjanyi, politički analitičar u Star Sportsu, kako nam prenosi LADBible, rekao je u izjavi „S obzirom da se sve više raspravlja o sljedećem filmu o Jamesu Bondu, čini se sve vjerojatnijim da bi Harry Styles, jedno od najvećih glazbenih imena današnjice, mogao biti glas koji čujemo u uvodnom naslovu sljedećeg filma o Jamesu Bondu.“

Uz Stylesa, spominje se i Ed Sheeran, čija se glazba već pojavila u filmu Hobitu i uvijek popularni Lewis Capaldi. Dok je tematska pjesma za svaki film o Jamesu Bondu bila djelo raznih izvođača iz cijelog svijeta, zanimljivo je da su sva tri prva kandidata.

View this post on Instagram

A post shared by @harrystyles

Styles, Sheeran i Capaldi donijeli bi nešto sasvim drugačije filmu o agentu 007, a odmah izvan glavne trojke nalazi se legendarni Elton John na četvrtom mjestu favorita za novu pjesmu kultnog filma. Neko ćemo vrijeme živjeti u neznanju tko će biti autor nove pjesme jer ne znamo ni tko će biti sljedeći James Bond.

Daniel Craig službeno se umirovio, a nije jasno kako će dugogodišnja filmska franšiza ponovno pokrenuti lik, s novim glumcem u ulozi britanskog špijuna, ali većina je usredotočena na to tko će biti glumac koji će dobiti čast glumiti popularnog špijuna. U razgovor su ubačena razna imena kao što su Idris Elba, Tom Hardy, Henry Cavill, Tom Holland i Aaron Taylor-Johnson. Taylor-Johnson se u posljednje vrijeme često pojavljuje i kladionice ga uzimaju kao favorita.

View this post on Instagram

A post shared by James Bond 007 (@007)

John Hill iz Corala je rekao, kako nam prenosi LADBible „Aaron Taylor-Johnson ime je koje se još uvijek uvelike povezuje sa sljedećom ulogom Jamesa Bonda. Taylor-Johnson je na vrhu liste favorita za klađenje na ulogu Bonda, ispred Jamesa Nortona i Henryja Cavilla.