Mix

Ima 70 godina i tijelo kojem i mladi zavide! Ovo je recept njegovog uspjeha

nabildani djed prije i nakon transformacije
nabildani djed prije i nakon transformacije Foto: Facebook screenshot
Ljeto je vrijeme tijekom kojega se mnogi odluče posvetiti svom fizičkom izgledu, a neki prolaze i kroz zavidne fizičke transformacije. Motivaciju za vježbanje teško je pronaći isto kao potaknuti se na zdraviju prehranu, zato će vas ovaj sedamdesetogodišnjak sigurno inspirirati.

Naime, Wojciech Węcławowicz, poznatiji pod svojim tagom „fit_oldboy“,nedavno je prošao kroz zavidnu tjelesnu transformaciju. U procesu je smršavio i „nabio“ trbušne mišiće, s kojima se vrlo često hvali i na svom Instagram profilu.

Nakon što je odlučio otići u mirovinu, Wojciech tvrdi da se zapustio i prepustio sjedilačkom načinu života. Zato, ovaj umirovljeni profesor tjelesnog, je shvatio kako gubi kondiciju te nabija kilograme.

„Bilo mi je ugodno sjediti na ležaljci s pivom i roštiljati, a prije nego što sam shvatio, kilogrami su se počeli gomilati.“ rekao je za The First News.

Ovo saznanje ga je razočaralo pa se odlučio obratiti svom sinu Thomasu. Thomas mu je složio plan prehrane i tjelovježbe kojega se ovaj fit sedamdesetogodišnjak drži i danas. „Na početku nam je cilj bio poboljšati rezultate njegovih medicinskih testova, a kad su rezultati bili bolji, počeli smo uključivati trening mobilnosti kako bismo mu olabavili zglobove te tako došli do naprednijih treninga“, rekao je Thomas.

Wojciechova nevjerojatna transformacija služi kao inspiracija ljudima svih dobnih skupina, ali ona nije rezultat samo održavanja plana prehrane i tjelovježbe. Na svom profilu je istaknuo važnost uživanja u raznovrsnim aktivnostima koje mu pomažu u naumu da ostane u nevjerojatnoj formi.

On uživa u preko dvadeset različitih sportova, od klizanja i rolanja do skijanja, trčanja, pa čak i bacanja kugle. Osim što je dokazao da godine nisu prepreka i da briga o svom zdravlju i sreći nema vremenski rok, ovaj „zaddy“ odlična je motivacija za svoje pratitelje, ne samo zbog svoje transformacije nego i činjenice da živi punim (i zdravim) plućima. Ne možemo lagati da poprilično nalikuje na Mastera Roshija iz anime-a Dragon Ball.