Zločesti dečki ponovno zajedno

Izašla je prva najava za nastavak filmova “Bad Boys“! Will Smith i Martin Lawrence ponovo zajedno

Glumci Will Smith i Martin Lawrence u najavi filma Zločesti dečki
Glumci Will Smith i Martin Lawrence u najavi filma Zločesti dečki Foto: sonypictures/Youtube
Will Smith i Martin Lawrence vraćaju se u prepoznatljive uloge Mikea Lowreyja i Marcusa Burnetta

Will Smith i Martin Lawrence ponovno su akciji bar ako je suditi po novoj najavi za nastavak serijala filmova Zločesti dečki.

Zvijezde su ponovno zajedno na filmskom platnu u akcijskom filmu Zločesti dečki 4 (Bad Boys: Ride or Die), iako brzo postaje jasno da njihovi likovi više nisu tako agilni kao što su bili.

Uz Lawrenceov lik kojem je potreban sok samo nekoliko sekundi nakon vožnje u brzom automobilu, jasno je da će njihova nova misija biti puna uspona i padova. Ipak, Smithov Mike Lowrey barem je cool kao i uvijek, ležerno grdi svog partnera Marcusa Burnetta što je kupio bombone dok se istovremeno bavi oružanom pljačkom u tijeku.

Trailer nudi samo kratak pogled na akciju i komediju koju bismo trebali dobiti u filmu kada stigne ovog ljeta, a datum izlaska trenutno je zakazan za 7. lipnja.

\\folder\vezani_članak Najava filma Beetlejuice Povratak Bubimira Došla je najava za nastavak filma “Beetlejuice“, a postava je ostala gotovo identična

Gotovo 30 godina nakon što su se Lawrence i Smith prvi put udružili 1995., Bad Boys: Ride or Die obećava da će vratiti 'svjetski omiljene Bad Boyse', ne samo s brzom radnjom i brzim dosjetkama na koje smo navikli gledati franšize, ali i s novim obratom, glavni su junaci ovoga su puta u bijegu.

Dok je prva dva filma iz serijala Bad Boys režirao Michael Bay, u nadolazećem četvrtom dijelu vratit će se Adil El Arbi i Bilall Fallah, koji su režirali najnoviji nastavak, Bad Boys for Life. Lawrenceu i Smithu u Bad Boys: Ride or Die pridružit će se kolege Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Paola Núñez, Rhea Seehorn, Tasha Smith i Ioan Gruffudd.