Mix

Izlaze tenisice Puma inspirirane omiljen malim znanstvenikom! Pogledajte suradnju Pume i Dexterovog laboratorija

Suradnja brenda Puma i crtanog filma Dexterov laboratorij na šarenim tenisicama MB 03
Suradnja brenda Puma i crtanog filma Dexterov laboratorij na šarenim tenisicama MB 03 Foto: Instagramscreenshot/@pumahoops
Nakon što je 2022. Puma objavila suradnju s animiranim junacima serije Rick & Morty, čini se da će prepoznatljiva linija Puma MB.03 uskoro biti bogatija za novu suradnju s crtanim filmovima.

Zahvaljujući Instagramu, procurile su fotografije novog modela, Dexter’s Laboratory x Puma MB.03. Riječ je o suradnji na tenisicama košarkaša LaMeloa Balla koje potpisuje Puma. Kako to biva s novijim košarkaškim tenisicama Pume, ova tenisice dolaze u jarkoj boji koja definitivno privlači pozornost, a njihovu prepoznatljivost i upadljivost dodatno pojačavaju apstraktni uzorci.

View this post on Instagram

A post shared by ALL IN LIVE (@allinlivee)

Većina gornjišta tenisice koristi višebojni print, dok se jezik, peta i podstava odlučuju za nešto ublaženu crno-bijelu verziju printa. Ovo je možda i najneobičniji model iz linije zvijezde Charlotte Hornetsa, a imale su konkurenciju.

Do sada su, Puma MB.03, izašla u tri boje „GutterMelo“, „Toxic“ i u suradnji s LaMelovom robnom markom LaFrancé.

Iako su fotografije modela procurile u javnost, Puma je službeno potvrdila svoje partnerstvo s Dexterovim laboratorijem. Uz tenisice, odjevna linija će uključivati ​​kolekciju od 11 komada odjeće, a sadržavat će jakne, hlače, majice s kapuljačom, kratke hlače i grafičke majice inspirirane 90ima.

Cjelokupni će asortiman biti objavljen 22. prosinca na Puma.com i kod odabranih prodajnih mjesta Puma, s cijenom raspona od 40 do 125 dolara.