PRONAĐI INSPIRACIJU

Kako nositi Birkenstock obuću? Pogledajte ideje za popularne muške outfite

Birkenstock obuća
Birkenstock obuća Foto: Promo
Birkenstock brend poznat je po svevremenskim klasičnim komadima obuće koji pružaju udobnost i sigurnost na svakom koraku. Ako tražite inspiraciju za nošenje ovih sandala, natikača i tenisica, ostanite s nama i pronađite inspiraciju.

Bez obzira na to jeste li ljubitelj casual ili trendi stila ili ste samo u potrazi za udobnom obućom, raznoliku ponudu proizvoda potražite na https://modivo.hr/c/modivo/brand:birkenstock. U nastavku vam donosimo nekoliko načina na koje će Birkenstock brend obogatiti vaše muške outfite te tako jednostavnije izraziti stil koji preferirate.

Tko još nije upoznat s Birkenstock natikačama i japankama?

Ova udobna otvorena obuća s potplatom od pluta sa širokim kožnim remenom i metalnim kopčama postala je stalni dio pop kulture. Njezin moderan, ali neuočljiv dizajn zavodio je mnoge generacije. Zahvaljujući posebno profiliranom ulošku Birkenstock natikače su udobne i savršeno prianjaju uz stopalo. Model Birkenstock Arizona s dvije debele naramenice najpopularniji je u cjelokupnom asortimanu. Možete ga nositi uz ljetne outfite na kratke hlače ili šarene košulje, ako outfit želite obogatiti dozom ležernosti.

Kako doprinijeti ležernom ljetnom ugođaju?

Kombinirajte vaše Birkenstock sandale s kratkim hlačama od svijetlog trapera i klasičnom bijelom lanenom košuljom. Podvrnite rukave za dozu opuštene elegancije. Outfit obogatite nekim modnim dodatcima poput remena i muškog sata. Ova odjevna kombinacija savršena je za plažu, za roštiljanje u dvorištu ili za šetnju gradom tijekom vrućih ljetnih večeri.

Ako se spremate za izlazak s društvom, Birkenstock sandale možete kombinirati s crnim trapericama slim kroja i majicom kratkih rukava sa zanimljivim printom. Izrazite vaš stil i pokažite kako i u casual obući možete izgledati savršeno. Preko ramena prebacite laganu bomber ili traper jaknu za dodatnu udobnost.

Birkenstock obuća Muške trenirke Nike Foto: Promo

Ako volite sportski izgled, uskladite Birkenstock sandale ili japanke sa sportskim hlačama i duksericom ili sportskom majicom dugih rukava te trenirkom. Ovaj casual sportski outfit savršen je za odlazak na trening ili opušteni dan s prijateljima. Nike trenirke muške dostupne su u raznim modelima i dizajnima.

Kako uskladiti muške Birkenstock tenisice s causal outfitom?

Usklađivanje muških Birkenstock tenisica s casual outfitom može stvoriti opušten, ali moderan izgled. Slobodno ih obujte na udobne traperice i ležernu majicu. Ako ste odabrali jednobojne tenisice neutralnih tonova, onda se poigrajte bojom odjevne kombinacije. Međutim, ako ste stajling odlučili istaknuti jarkom bojom tenisica, onda neka odjevna kombinacija bude u neutralnim tonovima. Na raspolaganju su vam traperice opuštenog kroja ili modeli s manžetama na nogavicama. Vi birate.

Za vruće ljetne dane Birkenstock tenisice dobro će vam pristajati na bermude i polo majicu. Ova kombinacija je idealna za opuštene izlaske ili vikend aktivnosti na otvorenom.

Jeste li znali da Birkenstock tenisice možete nositi i na chino hlače i košulju? Ako preferirate malo sofisticiraniji izgled, https://modivo.hr/c/modivo/brand:polo_ralph_lauren kolekcija će u kombinaciji s ovim svevremenskim tenisicama neminovno upotpuniti vaš elegantni outfit. Pomno birajte i uskladite boje, vodite računa i o prigodi za koju se spremate. Bez obzira na sve, u ovoj odjevnoj kombinaciji sigurno nećete proći nezapaženo gdje god krenuli; bilo na poslovni sastanak, na večeru s prijateljima ili u šetnju gradom.