Mix

Najavljeno je tko će nas zabavljati na poluvremenu Super Bowla! R&B zvijezda jedva čeka nastupati

Pjevač usher u objevai apple musica o nastupu na super bowlu 2023.
Pjevač usher u objevai apple musica o nastupu na super bowlu 2023. Foto: Twitter screenshot/@UsherRaymondIV
Legendarnog Ushera, kao izvođača na poluvremenu, odabrao je Apple Music, a nastupit će 11. veljače na stadionu Allegiant u Las Vegasu povodom Super Bowl LVIII Halftime Showa.

Vijest o angažmanu legendarnog pjevača objavljena je na Twitteru u obliku parodije njegovog kultnog skeča „Confessions, Pt. II“, a uključuje nekoliko zabavljača i NFL zvijezda.

„Životna mi je čast konačno skinuti nastup na Super Bowlu sa svoje liste želja. Jedva čekam da svijetu donesem drugačiji show, različit od bilo čega što su prije vidjeli“, rekao je Usher, kako nam prenosi Complex i zaključio „Hvala obožavateljima i svima koji su omogućili ovu priliku. Vidimo se vrlo brzo.“.

Usher se već pojavljivao tijekom poluvremena NFL Super Bowla, kada je, 2011., na pozornicu izašao s Black Eyed Peasima koji su predvodili nastup.

Tekuće je godine Rihanna, koja je u to vrijeme bila trudna, predvodila show, a prije nje, 2022., zajedno su na pozornicu izašli, Dr. Dre, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Snoop Dogg, Eminem i 50 Cent.

Skečeve pogledajte u nastavku