Mix

Najpoznatiji meme dobio svoje tenisice

Homer Simpson ulazi u grmlje i adidas logo
Homer Simpson ulazi u grmlje i adidas logo Foto: imgflip screenshot
Nakon što se na društvenim mrežama proširila vijest da poznata tvrtka adidas, uskoro objavljuje suradnju sa serijalom The Simpsons na novim Superstar tenisicama koje će, gotovo u potpunosti, činiti kosa obožavane Marge, nedavno se proširila vijest o još jednom proizvodu koji bi se trebao naći na njihovim prodajnim mjestima.

Dakle, osim što će, navodno, adidas uskoro u prodaju staviti ovaj model tenisica, obožavatelji Sam Smith modela tenisica i The Simpsons serijala moći će nabaviti tenisice koje su inačica najpoznatijeg meme-a iz Simpsona.

Slavni Homer GIF proizašao je iz epizode Simpsonovih „Homer loves Flanders“, u kojoj Ned Flanders odbije Homerovu ponudu za druženje te se Homer, zbog srama, vraća u grmlje.

GIF Homera Simpsona koji se polako provlači u grm te kroz njega izlazi, ikona je jednog doba internetske kulture kojeg će se mnogi rado prisjećati, a ljubitelji ovog vremena sigurno su zahvalni adidasu što je ovaj trenutak ovjekovječio svojom inačicom tenisica.

Oba modela, navodno će se moći kupiti od 18. kolovoza kada će biti pušteni u prodaju putem službene adidas stranice, prenosi sneakernews.com.