Mix

Najskuplji Netflixov film u povijesti će imati nevjerojatnu glumačku postavu, ovo se gleda!

chris evans
chris evans Foto: Youtube Screenshot
Braća Russo su poznata po tom što su Marvelov svemir doveli na novu razinu s Captain America: Winter Soldierom, a i stoje iza filma s najvećom zaradom u povijesti – The Avengers: Endgame. Projekti koji nemaju veze s Marvelom su zanimljivi, ali ne možemo reći da će osvojiti Oscare. Bar ne još.

Sada su upleteni u novi potencijalni hit, film koji se zove The Gray Man.

Big bucks se vrte

Taj film ima najveći budžet u povijesti Netflixa, a sigurni smo da je ogroman dio budžeta otišao na potpisivanje ugovora sa svim ovim glumačkim zvijezdama. Prije nekoliko godina se pričalo o ovom filmu i trebao je glumiti Brad Pitt, ali to se nije dogodilo. Možda i bolje. Gle samo ti tu glumačku postavu danas koja će uzeti djelić budžeta od 200 milijuna dolara.

Ryan Gosling, Chris Evans, Jessica Henwick, Ana de Armas, Billy Bob Thornton, Wagner Moura, Alfre Woodard, Rege-Jean Page… Ovo će biti ludilo.

Braća Russo su napisala prvu verziju scenarija prema knjizi Marka Greaneya. The Gray Man prati Courta Gentryja, ubojicu i bivšeg CIA operativca. Njega će glumiti Ryan Gosling. Po svijetu će ga loviti Chris Evans. Ovo bi mogao biti ključan film u Goslingovoj evoluciji u akcijsku zvijezdu. Vidimo ga kao mladog Harrisona Forda ili Toma Cruisea. Glumiti zna, privlači žene u (dezinficirane) kino-fotelje, a s dobrim materijalom ima priliku postati ozbiljna akcijska zvijezda.