Mix

NBA legenda čestitala reperu na dojmljivom pothvatu. „Počašćen sam što sam dio tog uspjeha“

reper Post Malone i košarkaš Allen Iverson
reper Post Malone i košarkaš Allen Iverson Foto: YouTube screenshot/spotify
Allen Iverson nedavno je čestitao Postu Maloneu za njegov hit singl “White Iverson” koji je premašio milijardu streamova na Spotifyju.

U ponedjeljak (14. kolovoza) Spotify je na YouTubeu podijelio video Post Malonea koji prihvaća nagradu za singl “White Iverson” iz 2015. godine koji se pridružio klubu od 1 milijarde streamova.

Post Malone je, u videu, rekao kako mu je drago što pjesma povezuje ljude i da je sretan što može unijeti radost u nečiji život. Dodao je kako se osjeća nevjerojatno i kako mu je ovaj uspjeh dao samopouzdanja i hrabrosti da nastavi raditi ono što voli. Uz zahvalu slušateljima rekao je da cijeni svu podršku i kako mu je to najljepši osjećaj na svijetu.

Allen Iverson također se pojavljuje u videu i čestita Postyju na postignuću.

“Čestitam na milijardu streamova na Spotifyju “, rekao je Allen Iverson i nadodao „Cijeli svijet voli ovu pjesmu i čast mi je biti dio nje. Zadrži isti formu, Post.“.

Debitantski singl „White Iverson“ Post Malone je objavio prije osam godina, u kolovozu 2015., a 2017., Post je upoznao Iversona, inspiraciju za popularnu pjesmu. Pjesma je, prošlog studenog, dobila dijamantnu certifikaciju RIAA i tako Postyju donijela titulu izvođača s najviše dijamantnih singlova, s 8 ovakvih pjesama.