Mix

Ne znate što gledati? Ovo su najnoviji filmovi i serije koji zaslužuju vašu pažnju

preporuke filmova i serija
preporuke filmova i serija Foto: Youtube Screenshot
Uskačemo da vas poguramo u čišćenju liste naslova koji čekaju gledanje. Ili da vam ju još zatrpamo. To možete samo vi odlučiti.

All Quiet on the Western Front

U vrijeme hiperprodukcije sadržaja na više od deset streaming servisa, All Quiet on the Western Front je film koji se ne uklapa u ovo vrijeme. Nemojte očekivati savršen obiteljski film za kokice i smijeh, ovo je ipak ekranizacija Remarqueovog romana. Daniel Brühl je odličan u svojoj izvedbi, a Felix Kammerer glumi mladog njemačkog vojnika u Prvom svjetskom ratu. Film i vizualno odskače od većine produkcija koje možete pronaći na Netflixu i svakako zaslužuje da ga pogledate.

Weird: The Al Yankovic Story

Otkad je završio s angažmanom u jednoj od najpopularnijih franšiza (dječak s munjom na čelu koji je preživio), Daniel Radcliffe se posvetio čudnim ulogama u čudnim filmovima. Posljednja u nizu je biografski film o Weird Alu Yankovicu, legendarnom glazbeniku poznatom po parodijama popularnih pjesama. Čovjek je promijenio glazbu. Doslovno! Ova biografija je iznimno šašava, ocjene i reakcije publike i kritike obećavaju. Dajte šansu.

Wendell & Wild

Noć vještica je iza nas, ali to vas ne treba spriječiti da pogledate novi film Henryja Selicka, čovjeka odgovornog za legendarne animirane filmove izrađene u stop-motion tehnici. Ovaj film prati dva brata demona koji žele napraviti kaos u svijetu živih. Pomaže im Kat, trinaestogodišnjakinja sa svojim kompliciranim unutarnjim svijetom emocija. Soundtrack je odličan, glasovne izvedbe također, a o animaciji ne treba ni trošiti riječi.

Enola Holmes 2

Enola Holmes 2 se proteklog vikenda našla na Netflixu, Millie Bobby Brown je ponovno u naslovnoj ulozi, a najdraži nam geek Henry Cavill opet glumi njezinog brata Sherlocka. Ocjena na Rotten Tomatoesu je nemalih 92 posto, možda je vrijeme da ga pogledate.

Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities

Mi vidimo njegovo ime, mi gledamo. Vjerujemo da bi tako trebao svatko. Ovaj zbir jezivih priča bi vas trebao vratiti u stara vremena Zone sumraka, ali još strašnije. Imamo dojam kako je osam epizoda premalo, ali se i dalje nadamo kako će nam Del Toro i Netflix omogućiti još.

The Devil’s Hour

Nema samo Netflix strašnu seriju. Amazon Prime predstavlja Đavolji sat, seriju o ženi koja se svake noći budi u 3:33 ujutro. Doza kriminala, doza paranormalnog, doza Petera Capaldija… Sve što trebate.

High School

Simpatična serija o odrastanju dvije sestre ima nevjerojatnih 100 posto na Rotten Tomatoesu (iako to nije univerzalni znak da će i vama biti dobra). Iza serije stoji FreeVee, nekoć znan kao IMDb TV, streaming servis koji je otkupio Amazon i koji je u Americi dostupan posve besplatno. To ne znači da je ovo jeftina serija, zapravo je iznenađujuće kako je ova specifična priča kvalitetno napravljena i zaslužuje puno više očiju.E i da… ovo je priča o Tegan i Sari, dvjema sestrama blizankama za čiju ste veliku glazbenu karijeru možda i čuli!