Mix

Netflix iskeširao masu novca za idući akcijski film Liama Neesona, možda i zadnji

liam neeson youtube
liam neeson youtube Foto: Youtube Screenshot
Liam Neesona znamo u dva perioda karijere. Onom karakternom periodu s povremenom svjetlosnom sabljom i sve ovo što je došlo iza Takena. Čak i ako je pala kakva ozbiljnija uloga, nitko ju ne može zapamtiti od svih ovih jeftinih akcijskih filmova.

I što se dogodi? Najnoviji Neesonov akcijskih film uopće nije jeftin.

Netflix je dao 18 milijuna dolara za The Ice Road za prava prikazivanja na američkom tržištu. To nije malen novac za gotov akcić upitne vrijednost, ali opet – dobro je i Netflix prošao jer nisu morali lomiti živce na produkciju čitavog ostvarenja. O filmu ne znamo puno, osim da glume Neeson i Laurence Fishburne. Nije nas zaintrigiralo još.

Neesonov film Unknown iz 2011. godine je jedan od većih hitova na američkom Netflixu pa su valjda smatrali da je logično uložiti novac u novi projekt. Vidjet ćemo. Rezultate, ne film. Film nas uopće ne zanima.

Neeson je najavio u siječnju kako se planira umiroviti od snimanja akcijskih filmova. Njemu je isto dosadilo očito. Nama je dosadilo još prije 5 godina, ali nismo imali kome reći. Ovo bi mogao biti jedan od zadnjih akcijskih filmova u njegovoj filmografiji, ako ne i zadnji.