Mix

Netflix izbacio trailer za drugi dio Lupina, najuspješnije francuske serije

lupin
lupin Foto: Youtube Screenshot
Netflix je opet pogodio. Ono što je za Španjolce bio Money Heist, za Francuze je to bio Lupin – serija o šarmantnom lopovu dobra srca koji želi ispraviti nepravdu.

U prvih nekoliko tjedana prikazivanja, serija je skupila preko 70 milijuna streamova što je ogroman uspjeh za seriju u kojoj se priča na francuskom. Pogotovo za Amerikance, oni su alergični na titlove.

U siječnju smo dobili pet epizoda koje bez najmanje muke možeš pogledati u jednom poslijepodnevu. Fanovi su se unijeli u priču i onda je tih pet epizoda završilo. Drugi dio je najavljen, ali nismo znali kada. Sad je sve jasnije. Stiže ovog ljeta. Nemamo točan datum – ali ljeto je blizu.

Omar Sy je napokon dobio još jednu ulogu u kojoj može potpuno zasjati kao što je to bio slučaj u Intouchables. Iako serija ima mana, feel-good je i oduševljenje je tu ako uspiješ zauzdati preispitivanje logičnosti u samom ostvarenju. U drugom dijelu ćemo očito dobiti igru mačke i miša između Assanea i detektiva Guedire koji je isto zaluđen pustolovinama najvećeg francuskog lopova Arsenea Lupina.

Još uvijek ne znamo hoćemo li nakon drugog dijela Lupina i tih zaključenih 10 epizoda dobiti još nastavaka. Ali smo sigurni da u cijelom svijetu ima dovoljno zainteresiranih da bi ovo Netflixu mogla biti zanimljiva investicija.

.