Mix

Netflix trailerom najavio prequel filma Army of the Dead – opet zombiji, opet lopovi!

IDESH naslovna 1200×600 (3)
IDESH naslovna 1200×600 (3) Foto: Youtube Screenshot
Zack Snyder je fino iskoristio hype oko njegove verzije Justice Leaguea – na Netflixu se ubrzo pojavio Army of the Dead kojem nismo bili previše naklonjeni, ali je valjda najveći Netflixov film koji možemo kategorizirati kao blockbuster materijal.

Zombi apokalipsa u Las Vegasu je jedan od najgledanijih Netflixovih filmova, a potrošilo se i puno novca. Sada ćemo dobiti i Army of Thieves, prequel koji je smješten kronološki ranije, kad je zombi pandemija tek započela. Što se dogodi kad po cijeloj državi odjednom imaš zombije? Želiš iskoristiti tu nestabilnost i provaliti u neke sefove. Matthias Schweighöfer opet glumi stručnjaka za sefove Dietera koji nam je bio jedna od svijetlih točaka filma.

Evo i trailera.

Mogli smo i očekivati spin-off, drago nam je da su izabrali njega. K tome, Schweighöfer je i iza kamere kao redatelj. Kako će to na kraju izgledati – vidjet ćemo. Još nema službenog datuma premijere. Navijamo da bude bolji od Snyderovog komada, u ovoj franšizi ima potencijala. Uostalom, već plaćamo pretplatu za Netflix, nećemo se razočarati toliko ako fejla, skoro je džabe.