Soboslikar ili umjetnik

Nije normalna ljepljiva traka to je narukvica poznatog dizajnerskog brenda! Ova narukvica nasmijala je društvene mreže

Role samoljepljive trake i narukvice na ruci
Role samoljepljive trake i narukvice na ruci Foto: Canva
Kao da ju je dizajnirao soboslikar s interesom za modu

Balenciaga prodaje narukvicu koja izgleda kao rola samoljepljive trake. Riječ je o narukvici, ako baš hoćete, a djelo je kreativnog direktora Demna. Balenciaga je poznata po svojim neobičnim kreacijama, ali ova se kreacija istaknula na društvenim mrežama kao urnebesna.

Narukvica je predstavljana tijekom Balenciagine modne revije za zimu 2024. početkom ožujka, ali je promakla široj javnosti jer tko uopće primijeti rolu ljepljive trake na ruci. Najčešće je ne možemo ni pronaći kad nam je ona najpotrebnija.

@highsnobiety Would you wear this? 🤨 #balenciaga ♬ Imperfect Island - DJ BAI


Srećom na nju je pozornost obratio Highsnobiety i osigurao prvi pogled na neobičnu kreaciju. Balenciagin najnoviji dodatak gotovo je odmah eksplodirao na njihovom TikToku, gdje se većina komentatora rugala najnovijem dizajnu.

Masovno su se pojavljivali tipični komentari poput "Balenciaga je društveni eksperiment", "Ovo je šala", "Moj tata je ovo napravio kad je krečio kuću.

Valjda je on baš moderan." I tako dalje. Istina je kako ovo nije ni prvi, a pretpostavljamo ni zadnji, da Balenciaga izlazi s neobičnim kreacijama.
Sjetite se samo kako su Kim Kardashian oblijepili žutom trakom s logotipom brenda, a ne smijemo ne spomenuti i njihove majice s kapuljačom koje dolaze s natpisom nalik na onaj napravljen ljepljivom trakom.



Iako Balenciaga ovako skuplja više kritika neko obožavatelja, bar dokazuje kako su kreativni i da kod njih nema loše ideje. Njihove zabavne kreacije dokazuju kako se moda ne bi trebala shvaćati preozbiljno, a cijeniti kreativnost i posebnost modnog izričaja.

Naravno da se većina predmeta visoke mode ne može inkorporirati u svakodnevni stil, a da se na poslu pojavite u nekim od najnovijih kreacija vjerojatno bih vas poslali doma, no zabavno je gledati do koje krajnosti ide moda i koji će se trendovi ustaliti.