Mix

Nike Johna McEnroea dolaze u boji inspiriranoj Wimbledonom! Pogledajte kako izgledaju Mac Attack “Wimbledon”

Tenisač John McEnroe dok nastupa n wimbledonu i tenisice nike mack attack wimbledon
Tenisač John McEnroe dok nastupa n wimbledonu i tenisice nike mack attack wimbledon Foto: Instagram screenshot/@_sotf_/xscreenshot/@SBDetroit
Novi Nike Mac Attack inspiriran najprestižnijim teniskim turnirom Wimbledon. Kako se Wimbledon ističe među ostalim teniskim turnirima kao najprestižniji.

Često ga se naziva i poligonom za dokazivanje najvećih među velikanima, s ikonama kao što su Serena Williams, Roger Federer, Andre Agassi i Rafael Nadal koji pokazuju neke od svojih najupečatljivijih nastupa na terenima All England Cluba.

U tu je grupu također uključen i John McEnroe, trostruki pobjednik turnira. Sa svojom prepoznatljivom cipelom, Nike Mac Attack (nedavno preimenovanom u Attack), ponovno na policama, Nike obilježava njegovu dominaciju ranih 80-ih u Londonu, s posebnom kombinacijom boja, inspiriranom turnirom.

Nadolazeći par Mac Attack tenisica ukrašen je bojama s logotipa Wimbledona, a to su zelena i ljubičasta. Tenisica je velikom većinom bijela, kako nalažu pravila odijevanja za turnir. Ljubičasti i zeleni komadi antilopa nalaze se oko gležnja, na peti i Nike Swoosheima, dok iste boje ispunjavaju jedinstvenu kockastu oznaku na jeziku. Zeleni šav na međupotplatu i zeleni vanjski potplat upotpunjuju izgled ovog modela.

View this post on Instagram

A post shared by SOTF (@_sotf_)

Tenisice se u prodaji očekuju oko svibnja, no službene potvrde još nema, a tenisice će biti dostupne po cijeni od 130 dolara.