Mix

Nošene tenisice, a koštaju kao nove! Pogledajte o kojem je modelu riječ

Vans tenisice na skateboardu
Vans tenisice na skateboardu Foto: Shutterstock/snapshopped
Vidjeli smo divljih tenisica Vans, ali ove razbijene i uništene Vans Vault tenisice za skate jedne su od luđih. Zaboravite na distressed ovo je ipak razina iznad. Vans Vault je Vansova premium linija koja će uskoro biti umirovljena, a specifičnosti dizajna linije i dalje su prisutni, ali je ljepljiva traka i jaki distressed dizajn ipak u prvom planu.

View this post on Instagram

A post shared by @kaijyu.no7

Ne samo da izgledaju iznošeno nego su prekrivene komadima crne ljepljive trake i imaju prljave vezice. Obje tenisice imaju gornjište od platna i kože, a Half-Cabs imaju krokodilsku kožu koja daje dodatni štih. Možete vidjeti da, uobičajeno za Vault tenisice, ove tenisice imaju ojačani obrubi i deblji potplati. Ovaj paket sastoji se od dva klasična modela Vans tenisica: Vans Vault Slip-On, klasičnog šahovskog uzorka, i Vault Half-Cab u crnoj i bijeloj boji.

Nemojte misliti da dodatna iznošenost čini tenisice jeftinijima. Tenisice će izaći u Japanu, preko Vansovog prodavača BILLY’S, 19. srpnja, Vansove cipele s ljepljivom trakom koštat će više od 130 dolara, što je u skladu s cijenama kolaboracija Vansa i Vaulta.

Skaterske tenisice obično izgledaju ovako nakon izvođenja trikova, padanja i vožnje skateboarda, što je direktna poveznica na skate kulturu, ali kupiti tenisice koje su ovako iznošenog dizajna malo je suludo. Barem Vans još uvijek proizvodi tenisice u kojima ljudi stvarno mogu skateboardati.