Što kažete?

Odličan trik za roditelje: Ako vam djeca ne vole piti lijekove, ovo je spas!

Dječak pije lijek
Dječak pije lijek Foto: TikTok/Screenshot
Njegov sin ne voli piti lijekove pa je tata smislio jednostavan, ali učinkovit trik.

Djeca ponekad odbijaju raditi stvari koje su korisne za njih bez nekog očitog razloga, a to najbolje dokazuju primjeri poput videa koji je postao hit na društvenim mrežama. U njemu je jedan tata pokazao kako uspije prevariti sina da popije lijek iako ga inače odbija jer mu se ne sviđa okus.

\\folder\vezani_članak Udomili ljubimce Preslatki prizori Udomili životinje i promijenili im život, a ni vlasnici više ne znaju što bi bez njih \\folder\vezani_članak Starica zapela na roleti Takvo što rijetko se viđa Bizarna nezgoda uhvaćena kamerom: Čekala ispred trgovine pa završila viseći naglavačke

Čini se da pravi problem ipak nije okus, a to dokazuje i vrlo jednostavan trik kojim se poslužio domišljati tata. On je probušio vrećicu soka slamkom, a kraj slamke onda je stavio u čašicu sa sirupom koju je skrivao iza vrećice soka.

Mališan je popio lijek u nekoliko gutljaja misleći da je sok, a snimku cijele operacije domišljatog tate možete pogledati u nastavku.

 

@slackerketo This #lifehack saved me. If your #sickbaby won’t take their medication #trythis. (Thanks @Tara “T” Ippolito 💜 ♬ Sick kid medicine hack - Russell Wilde