Za svaki džep

Ovo je možda najpraktičnija verzija udobnih tenisica! Dolaze s džepovima za grickalice

Muškarac koji sjedi na kauču i tenisice s pretincem za čips
Muškarac koji sjedi na kauču i tenisice s pretincem za čips Foto: crocs/pringles/Instagram
Zanimljiva suradnja sa zabavnim ciljem

Suradnje se nastavljaju za Crocs. Ovaj put, tvrtka iza poznatih klompi povezala se s tvrtkom Pringlesom za kolekciju od nekoliko modela obuće.
Nama je za oko zapeo onaj najpraktičniji, a bome i najneobičniji par, a vi koji uživate u jednostavnosti klasičnih klompi na izbor imate i te modele inspirirane poznatim čipsom.



Kao što se prošlog tjedna zadirkivalo na različitim kanalima društvenih medija, Pringles i Crocs udružili su snage kako bi stvorili posebnu verziju Crush Boot. Za razliku od standardnog para, ova varijacija dolazi u produljenoj verziji uparenom s dodatnim džepovima za pohranu grickalica po izboru, u koje stane sve slične veličine male limenke Pringlesa.

Peta međupotplata također je proširena prema stražnjoj strani kako bi podsjećala na čips. Uz gore spomenutu Crush Boot, Crocs i Pringles također su surađivali na Classic Slideu i Classic Clogu za ovaj projekt i kreirali ograničenu seriju "Croc-tail Party" okusa čipsa.

 



U vrijeme pisanja ovog teksta, Pringles x Crocs Crush Boot je rasprodan na Crocsovoj web stranici, ali je moguće pronaći neke veličine Classic Clogs i Classic Slide. Cijene obuće kreću se od 50 do 100 dolara.

Iako izgledaju neobično, ovo je možda budućnost praktične obuće. Obuća s džepovima nije ništa novo, ali je nešto praktično.
Sigurno nije udobno hodati u tenisicama za koje je privezana posuda s čipsom, no pospremiti neki manji predmet poput ključeva ili novca u pretinac na tenisici praktičan je način da ih ne zaboravite ponijeti.
Bilo kako bilo solidno je imati opcije, a pri ruci, ili pri nozi, imati omiljene grickalice zvuči kao san snova.