Mix

Pogledajte ovu zvijer na 6 kotača s Brabusovim potpisom

mercedes brabus g-klasa sa 6 kotača
mercedes brabus g-klasa sa 6 kotača Foto: Youtube screenshot
Ovaj ogromni  troosovinski G-van  tik je uz najopakije super SUV-ove u konkurenciji, poput Hennessy Performance Mammotha 6×6 i Land Rover Defendera 6×6 „White Rihno“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli BRABUS (@theofficialbrabus)

Na temelju vodećeg modela AMG G63, Brabus je preradio standardni 4,5-litreni V8 s dva turbopunjača kako bi proizveo 900 konjskih snaga (662 kW) i 1.250 Nm okretnog momenta, ili za laike 316 dodatnih konja u usporedbi s tvorničkim podešenjem. Automatski mjenjač s devet stupnjeva prijenosa usmjerava snagu na svih šest kotača, što će luksuzni automobil gurnuti do 100km/h za manje od 5,2 sekunde na putu do najveće brzine od 210km/h

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli BRABUS (@theofficialbrabus)

Stražnja polovica kabine G63 također je uklonjena kako bi se smjestio produžetak okvira, produžena postelja, treća osovina i povećanje razmaka od tla na 47cm. Brabus je također ukrasio karoseriju mnoštvom prilagođenih detalja, uključujući novi prednji branik i integrirano vitlo, upečatljivu zaobljenu haubu i blještavije blatobrane, na kojima se nalaze 22-inčni monoblok kotači obučeni u Pirellijeve gume Scorpion prikladne za svaki teren.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli BRABUS (@theofficialbrabus)

Unutarnjašnjost krase trokutasto prošivena crna, kožna sjedala s crvenim obrubom. Kokpita se sastoji od 206 pojedinačnih elemenata, uključujući prekidače, poklopce zvučnika, ventilacijske otvore, ukrasne ploče i ručke ostakljene u Shadow Grey. Ugljičnih vlakana na ploči s instrumentima, pločama vrata, središnjoj konzoli i oblogama pragova ima u izobilju, a imaju i LED pozadinsko osvijetljenje Brabus loga koji mijenja boju u skladu s ambijentalnim osvjetljenjem unutrašnjosti.

Brabus XLP 900 6×6 Superblack možete kupiti za mizernih 1,2 milijuna dolara, a više detalja pogledajte na Brabusovoj stranici.