Mix

Post Malone se upisao u povijesti! Njegov singl “Sunflower„ prvi s dvostrukom dijamantnom certifikacijom

reperi i pjevači post malone i swae lee kako stoje naslonjeni jedan na drugoga i nagrada za dvostruku dijamantnu certifikaciju
reperi i pjevači post malone i swae lee kako stoje naslonjeni jedan na drugoga i nagrada za dvostruku dijamantnu certifikaciju Foto: Folder.hr
Post Malone se upisao u povijest glazbe, njegov je hit „Sunflower“ iz animiranog filma „Spider-Man: Into The Spider-Verse“, napisan u suradnji sa Swae Leejem, postao je singl koji je zaslužio dvostruku dijamantnu certifikaciju RIAA-a.

View this post on Instagram

A post shared by @postmalone

To nije nimalo mala stvar, a pogledamo li kako je Posty, ranije ove godine, postao izvođač s najviše dijamantnih singlova možemo zaključiti kako je jedan od najpopularnijih glazbenika na svijetu. Ovaj pothvat nastavlja pobjednički niz jer je uz sve te prodane pjesme i dobitnik nagrade „Hal Davis Starlight“ koju dodjeljuje Kuća slavnih tekstopisaca.

Post Malone također će nastupiti u sklopu svečanosti prije Super Bowla LVIII, 11. veljače, a izvest će pjesmu „America the Beautiful“.

View this post on Instagram

A post shared by Apple Music (@applemusic)

U ljeto je izdao svoj hvaljeni peti cjelovečernji album, AUSTIN, koji je zauzeo 2. mjesto na Billboardovoj ljestvici 200, što je njegov peti uzastopni Top 5 album na ljestvici od 2016. Osim pjesme „Sunflower“, Posty sada ima 8 pjesama s dijamantnom certifikatom, među kojima su „White Iverson“, „Congratulations (feat. Quavo),“, „I Fall Apart“, „rockstar (feat. 21 Savage)“, „Psycho (feat. Ty Dolla $ign)“, „Better Now“ i „“Circles.

Voljeli ga ili ne, Posty ima brojke koje podupiru njegov uspjeh. Iz albuma u album donosi nešto novo i drugačije, a njegovo kombiniranje raznih glazbenih žanrova čini njegove pjesme jedinstvenima. Samo neka tako i nastavi, a nama neće biti problem uživati u njegovim izvedbama.