Promijenila je smjer

Poznatu repericu pogodili predmetom iz publike, a ona ga vratila natrag od kud je došao

Pjevačica i reperica Nicki Minaj na nastupu
Pjevačica i reperica Nicki Minaj na nastupu Foto: kimberly.gray5/Instagram
S njom nema šale

Nicki Minaj zaustavila je nastup i uzela stvari u svoje ruke nakon što je netko od obožavatelja na koncertu odlučio nešto baciti na zvijezdi tijekom nastupa. Nažalost, ovo nije prvi put da se ovako nešto dogodilo.

Naime, prošle smo godine svjedočili brojnim scenama bacanja predmeta na glazbenike, a mnogi su uspjeli ostati mirni i nastaviti dalje sa svojim nastupom.
Zvijezde diljem glazbene industrije morale su se izmicati i saginjati jer su obožavatelji odlučili nešto baciti na njih, a posljednja takva je Minaj, a brojni isječci počeli su kružiti društvenim mrežama.

@kimberly.gray5 Dont throw shit at Nicki😡#nickiminaj #concert #fyp #queen #Detroit #gagcitydetroit #gagcity #pinkfriday2 #pf2 ♬ original sound - Kimberly Gray



Naime poznata je reperica, tijekom posljednje postaje svoje turneje, za vrijeme nastupa u Detroitu, uspjela pokazati svoje reflekse kad je brzom reakcijom skrenula predmet bačen u njezinom smjeru.
Kako prenose strani mediji, a moguće je vidjeti iz nekih snimaka, čini se da je obožavatelj Nicki gađao ružičastom narukvicom, ali se taj pokušaj reperici nije ni malo svidio.



Kao rezultat ljutnje na neuspjeli pokušaj, podigla je predmet s pozornice i bacila ga natrag u smjeru od kojeg je došao. Njezina je reakcija iznenadila korisnike društvenih mreža, koji su ostali zatečeni incidentom te su stali u obranu Minaj i njezine reakcije.

Komentari na brojnim videima koji kruže društvenim mrežama, naglašavaju kako je opravdano postupila, a da je bacanje predmeta veliki znak nepoštovanja druge osobe.
Neki su ljudi ipak mišljenja da je počinitelj dobro prošao, a mnogi naglašavaju kako ga je trebala prozvati pred svima, usred koncerta i posramiti počinitelja, kako mu takvo ponašanje ne bi više palo na pamet.