Mix

Ridley Scott se raspištoljio – dobit ćemo TV seriju Blade Runner

Blade Runner
Blade Runner Foto: Youtube Screenshot
Ridley Scott je ove godine tražena roba u gradu svijetu filma. Dao nam je The Last Duel koji je u kinima podbacio, ali u našim očima se njime iskupio za neke ranije promašaje. K tome – stiže i House of Gucci koji bi mogao biti nominiran za Oscara. Zahvaljujući ovim filmovima i interesu javnosti koja se podigla oko ovog postarijeg gospodina, on sve češće gostuje u TV i radio programima, a poprilično je darežljiv s informacijama.

Tako smo saznali da ćemo dobiti drugi dio Gladijatora, a u intervjuu za BBC se pohvalio kako je već spreman scenarij za pilot epizodu serije Blade Runner.

“Već smo napisali pilot za Blade Runner i bibliju serije. Već predstavljamo Blade Runnera kao TV seriju, prvih 10 sati.”

Ako je ovo istina, a nema razloga da mu ne vjerujemo – streaming servisi mogli ući u okrutnu bitku za prava na emitiranje ovog ostvarenja.

Ne znamo u kojem smjeru će ići serija, hoćemo li gledati mladog Ricka Deckarda kojeg je glumio Harrison Ford ili ćemo dobiti seriju čija je radnja smještena nakon radnje serije Blade Runner 2049, Villeneuveovog nastavka?

Ako vam nedostaje sadržaja iz svijeta Blade Runnera, Adult Swim ima anime-seriju nazvano Blade Runner: Black Lotus, a u nastanku je i serija Alien s kojom Ridley Scott neće imati veze već sve uzde u svojim rukama drži Noah Hawley – mozak iza serija Fargo i podcijenjene The Legion.