Nije stigao reagirati

Skijaš doživio jezivu nezgodu: Nikad ne znaš što se krije ispod snijega

Skijaška nezgoda
Skijaška nezgoda Foto: YouTube/Screenshot
Usred idiličnog skijanja doživio je šok, no nekako je uspio proći bez ozljeda.

Sean Toms skijao je po planini na Hokkaidu, najsjevernijem japanskom otoku, kad je doživio nezgodu koja je, na svu sreću, prošla bez težih posljedica, ali ga je dobro prestrašila. U ugodnom spuštanju planinom tlo ispred skijaša naglo se pretvorilo u padinu te je Sean pao niz manji slap.

Do nezgode je došlo 4. ožujka, a snimka kamere koju je Sean nosio na kacigi otkriva da je slap iz njegove perspektive bio potpuno skriven. Na snimci se čini kao da se tlo jednostavno otvorilo ispod njega i pošteno ga prestrašilo.

\\folder\vezani_članak Bliski susret s paunom Bliski susreti Propuh u glavi: Kreveljili se pred životinjama za društvene mreže pa naučili važne lekcije \\folder\vezani_članak Vruće rublje Uživajte! Pokazale omiljeno rublje i izazovnim pozama ostavile gledatelje bez riječi

Novozelandski skijaš tako se našao u hladnom potoku, ispod slapa, no čim se pribrao, uspio se popeti po stijenama i proći bez ozljeda. Cijelu situaciju uspio je zabilježiti kamerom, pa snimku možete pogledati u nastavku.