Mix

Štakori pojeli policijske dokaze — više od 200 kilograma kanabisa

remy
remy Foto: Youtube Screenshot
Štakori se uopće ne boje policije ako je suditi prema izjavama indijskog suca koji je komentirao nekoliko slučajeva u kojima su ovi glodavci pojeli policijske dokaze.

Policija u Uttar Pradash regiji tvrdi kako su štakori pojeli na stotine kilograma zaplijenjenog kanabisa. Ne želimo reći kako ima korumpiranih policajaca, ali nam ova priča djeluje teško provjerljivo, a samim tim stvara priliku za… nevjerojatan akcijski film u kojem Remy, kuhar-štakor iz hit filma Ratatouille mora dokazati svoju nevinost te raskrinkati korumpiranu indijsku policiju koja robu vraća na ulice.

Pretjerali smo s glupom forom, znamo. Ispratit ćemo se sami.

BBC News piše kako je sudac Sanjay Chaudhary naredio policiji da prikažu drogu kao dokaz, ali mu je rečeno kako su štakori uništili 195 kilograma kanabisa.

U drugom slučaju koji uključuje 386 kilograma kanabisa, policija je izvijestila kako su „štakori pojeli dio kanabisa”.

Sudac je istaknuo kako policajci nemaju dovoljnu stručnost za rješavanje ovog problema jer su štakori „premali”, a kao jedino rješenje zaštite robe od „neustrašivih miševa” vidi prodaju kanabisa istraživačkim laboratorijima i medicinskim tvrtkama. Sav prihod bi išao državi.

I tako… Država postane diler.