Čemu to?

Sumanuta makljaža: Majka predala dijete kako bi se uključila u tučnjavu, šokantna snimka obišla svijet

Obračun u trgovini
Obračun u trgovini Foto: Twitter/Screenshot
U trgovini je došlo do masovne tučnjave u kojoj su sudjelovali i muškarci i žene.

Snimka tučnjave koja je izbila u trgovini u mjestu Tamworth (Australija) obišla je društvene mreže jer zasad nitko ne zna zbog čega je počela, a uplela se i majka s djetetom koja je predala dijete suprugu kako bi se mogla uključiti u tučnjavu.

Prema policijskom izvještaju, sve je počelo verbalnim obračunom koji se vrlo brzo pretvorio u fizički, a u tučnjavu usred trgovine uplelo se desetak kupaca, među kojima su bili i muškarci i žene. Sve se odigralo pred brojnim svjedocima i zaposlenicima, od kojih su neki pokušali spriječiti tučnjavu, a drugi su jednostavno snimali.

Promatrače je naročito šokirao prizor žene u crnoj haljini s djetetom u naručju koja se u jednom trenutku i sama odlučila umiješati u tučnjavu kad joj je muškarac u narančastoj majici udario supruga.

Žena je tada predala dijete suprugu i pokušala sama napasti muškarca u narančastom, što ga je samo dodatno razbjesnilo, pa je pokušao nasrnuti na nju i supruga, koji je u međuvremenu proslijedio dijete.

Ostali kupci uspjeli su djelomično zaštititi ženu, no suprug je završio na podu, a nakon što su ih ljudi razdvojili, suprug je doviknuo muškarcu u narančastom: "’Pi*ko, započinješ tučnjavu s obitelji s djetetom!" Prema izjavama policije, povod tučnjave još nije poznat, a snimku koja je šokirala gledatelje možete pogledati u nastavku.