Mix

TikToker živi u toliko malenoj kući da radi iz ljuljačke

Small
Small Foto: M. Pakats / Shutterstock.com
Malene kuće su itekako postale trend u potrazi za smanjivanjem troškova stanovanja i odmicanjem od kapitalističkih načela. A realno — tko si može priuštiti velike kuće? „Tiny house” je pojam itekako tražen na Instagramu, Youtubeu, Pinterestu, ali i TikToku. Neki dan smo naišli na ovu koja je nekoć bila šupa.

Priznao je i sam. Nekoć je bila šupa. Odlučio ju je preurediti. Tucker je korisnik TikToka tako da nije u pitanju klasični TikToker koji živi od TikToka. Na svom profilu @janklabs je objavio pregled svoje malene kuće. Pregled je bio brz jer je u pitanju uistinu malena kuća. Sastoji se od jedne prostorije, ali nekoliko višefunkcionalnih područja. Krevet, mreža za spavanje, kuhinjska radna površina, a ima i dio za rad od kuće. Na ljuljački koja visi na krovnim gredama.

@janklabs I got the tiniest tiny house #offgrid #tinyhouse #diy ♬ original sound – Tucker

U drugom videu je prikazao kako izgleda rad od kuće na ljuljački. Malo nas plaši dizajn ljuljačke jer ju drži tanko uže omotano oko dva vijka. Uistinu nam je impresivna njegova konfiguracija računala — gaming pc montiran na zid te monitor postavljen na ploču iznad greda.

@janklabs Replying to @mrstrinja check out my PC setup #tinyhouse #diy #offgrid ♬ original sound – Tucker

Apartment Therapy piše kako je Tucker potrošio nešto više od pet tisuća dolara za svoju malenu kuću.