Mix

Tvrtka neobične obuće MSCHF ponovno u akciji! Pogledajte novu „ortopedsku“ kreaciju

natikače MSCHF AC-2
natikače MSCHF AC-2 Foto: MSCHF.com
Muče li vas problemi sa stopalom ili gležnjem, a želite imati nešto moderno i skupo? Ovo je model za vas, a za ostale MSCHF uvijek ima nešto suludo u ponudi. Tvrtka, sa sjedištem u Brookylnu, MSCHF osmislila je komad obuće koji ne možemo ni definirati. Sandale, natikače ili tenisice neke su od pokušaja da objasnimo najnoviju čudovišnu kreaciju.

Riječ je o MSCHF AC-2, drugačijoj i novoj verziji prethodnih AC-1, komadu obuće dizajniranom s tipičnim elementima tenisica, uključujući podstavu i sportski đon za bolje prianjanje, što nije tipično za natikače.

View this post on Instagram

A post shared by MSCHF (@mschf)

MSCHF je sve to umotao u svijetlosivi gumeni kalup, da bi postigli izgled medicinskog uređaja za zaštitu stopala. Crni remen, koji se proteže preko gornjeg dijela, dodatak je koji pruža stabilnost stopalu.

Podsjećamo kako je i prethodna kreacija, AC-1, konstruirana kao uobičajena tenisica, ali je zapanjujuće nalikovala medicinskim čizmama koje bi nam prije propisao liječnik kod slomljenog stopala ili uganuća gležnja.

View this post on Instagram

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Za razliku AC-1, koje su se prodavale za 450 dolara, MSCHF-ov AC-2 slip-on prodavat će se po cijeni od 115 dolara, na MSCHF-ovoj web stranici i u aplikaciji MSCHF Sneakers, 22. kolovoza.