Mix

U Hrvatskoj dostupan SkyShowtime, još jedan streaming servis. A i cijena je povoljna

skyshowtime naslovna
skyshowtime naslovna Foto: Autorska fotografija
SkyShowtime potpuno je nova streaming usluga koja donosi sadržaje najpoznatijih svjetskih studija uključujući Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios i Peacock, Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ i Paramount Pictures.

Kako sami kažu na svojoj web-stranici, njihova baza je prepuna uzbudljivog i zabavnog sadržaja koji uključuje nove i ekskluzivne serije i filmove, zabavu za djecu i obitelj, priče iz stvarnog života i dokumentarne filmove te filmoteku ispunjenu bezvremenskim hitovima.

Od 14. prosinca je ovaj streaming servis dostupan i u Hrvatskoj!

Ono što obećava u ponudi, i ovo tipkamo bez ikakve obveze prema servisu, je što za hrvatsko i europsko tržište ujedinjavaju najbolji sadržaj nekoliko streaming servisa koji su si u Americi velika konkurencija. Vjerojatno neće biti toliko duboka ponuda kao na svakom pojedinačnom servisu, ali moglo bi biti probrano ono najbolje.

Baš smo se prije nekoliko dana pitali gdje ćemo moći gledati seriju Tulsa King u kojoj Sylvester Stallone glumi mafijaškog šefa i evo ga na SkyShowtimeu. Odlična serija Yellowstone bi mogla dobiti više gledatelja zahvaljujući prikazivanju na ovom streaming servisu, a tu su još i ekranizacija igre Halo, Star Trek: Strange New Worlds, Dexter: New Blow i brojni drugi serijski naslovi.

Osim serija, možete očekivati i nove filmske hitove kao što su Top Gun: Maverick, Black Phone, Jurassic World Dominion, Sing 2…

Pregledali smo ponudu (što možete i bez registracije) i jako nas veseli što je dostupan velik broj starijih blockbustera što nam ponekad nedostaje na specijaliziranijim streaming servisima koji su ograničeni ugovorima sa filmskim studijima. A SkyShowtime se od samog starta promovira kao mjesto na kojem su dostupni sadržaji najvećih filmskih studija.

Već uobičajeno, SkyShowtime možete gledati putem mobilnih uređaja, web-preglednika, igraćih konzola, digitalnih prijemnika i pametnih televizora.

Doživotno u pola cijene!

Mjesečna pretplata iznosi 5,99 eura mjesečno, ali u promotivnom periodu nude doživotnu pretplatu po mjesečnoj cijeni od 2,99 eura što SkyShowtime čini streaming servisom s najnižom cijenom mjesečne pretplate ako se priključite odmah.

Ipak postoji jedna zabrinjavajuća stvar…

Zahvaljujući reakciji jednog od čitatelja, saznali smo kako SkyShowtime ima izrazito lošu ocjenu na Trustpilotu, stranici koja ocjenjuje tvrtke, njihove proizvode i usluge. Kada napišemo „loše ocjene” — što mislimo? Prosječna ocjena od 1.6. Gotovo 200 recenzija. Prevladavajućih 77 posto je dalo usluzi jednu zvjezdicu od mogućih pet. Ovo je zabrinjavajuće. Nadamo se kako će SkyShowtime otkloniti poteškoće s kojima se susreću korisnici kako bismo imali još jedan kompetentan servis u borbi za prevlast u streaming ratovima.