Mix

Viralni video pokazao kako je vanzemaljac zapravo torta! Tijela vanzemaljaca pokazana meksičkoj vladi ponovo postala viralna

smiješna torta nalik na vanzemaljca
smiješna torta nalik na vanzemaljca Foto: Folder.hr
Ranije ovog mjeseca, prethodno raskrinkani ufolog svjedočio je o tijelima pred meksičkom vladom. Nedavne vijesti o navodnim tijelima vanzemaljaca nadahnule su jednog pekara da napravi izvanrednu tortu.

Ben Cullen, također poznat kao The Bake King, prošlog je tjedna na Instagramu podijelio video svoju repliku.

„Nećete vjerovati! Istina je vani“, napisao je u opisu snimke dok si je rezao krišku glave vanzemaljske torte. Videozapis je također pretvoren u lažnu vijest, ismijavajući incident s naslovom, „Navodno tijelo vanzemaljca, ispalo torta.“.

Sredinom rujna, prethodno raskrinkani ufolog, Jaime Maussan svjedočio je u meksičkom Kongresu o navodnim tijelima vanzemaljaca. Tada je rekao da su izvanredni zaključci donešeni na temelju dva tijela, koja su navodno otkrivena u Peruu 2017, prenosi nam Complex.

Također je objavljeno da su tijela navodno stara između 700 i 1800 godina te da imaju samo tri prsta na ruci . Maussan je također rekao da tijela „nisu dio naše zemaljske evolucije“ prenosi nam Complex.

Ryan Graves, izvršni direktor Americans for Safe Aerospace i bivši pilot američke mornarice, prisustvovao je saslušanju u Meksiku. Nakon saslušanja podijelio je kako se odazvao na poziv za sudjelovanje nakon slušanja pred pododborom za nadzor Predstavničkog doma SAD-a u srpnju. Graves je, za Complex, rekao kako misli da je saslušanje u Meksiku bilo „neutemeljena trik“ koji diskreditira pitanje neidentificiranih zračnih fenomena.