Mix

Vječni Ozzy Osbourne izbacio jezivu novu pjesmu nakon operacije koja mu je promijenila život

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne Foto: Youtube Screenshot
Tip koji je nekoć na pozornici zubima otkidao glave šišmišima i skoro pola stoljeća u sebe unosio sve što mu se našlo pri ruci, sada ima preko sedam banki i živi s Parkinsonom.

Bolest mu je dijagnosticirana 2020. godine.

Davno prije dijagnoze Parkinsona, Ozzy je 2003. imao nesreću tijekom vožnje na quadu, zbog čega je gadno ozlijedio vrat. Kako je bolest 2019. dodatno pogoršala stvari, u kralježnicu su mu morali ugraditi 15 vijaka!

Novom operacijom sredinom ovoga lipnja poravnali su mu te vijke u vratu i leđima kako bi dalje mogao što normalnije funkcionirati.

Prosječnim smrtnicima ideja oporavka nakon takve operacije baš i ne ide u smjeru “idući dan izlazim van i nastavljam gdje sam stao”, ali izgleda da je genom ovog spaljenog gospodina nešto drugačiji.

Stvarno, u na operaciju je otišao 14. lipnja, a već 15. bio je vani. Da stvar bude bolja, samo dva tjedna nakon izlaska – u petak ujutro – izbacio je i novu pjesmu Patient Number 9, i njezin spot.

Na taj je način najavio i istoimeni album koji izlazi 9. rujna.

Pjesma Patient Number 9 govori o mentalnoj instituciji, a jezivoj atmosferi spota pridonio je Todd McFarlane, strip-crtač koji je odgovoran za ponovnu popularizaciju Spider-Mana u 90-ima te kreator mračnog superjunaka Spawna.

Jeff Beck (The Jeff Beck Group), Mike McCready (Pearl Jam), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Eric Clapton, Robert Trujillo (Metallica) i Taylor Hawkins (Foo Fighters) samo su neka od imena koja su gostovala na albumu.

Nakon izlaska iz bolnice ‘Princ tame’ na svojem je Instagramu zahvalio fanovima na podršci, dok je njegova žena Sharon potvrdila da se Ozzy osjeća dobro slikom iz mladih dana.