Mix

Za dlaku izbjegao katastrofu! Pozvan u podmornicu Titan, ali je odbio

Mr Beast screenshot Youtube
Mr Beast screenshot Youtube Foto: Youtube Screenshot
MrBeast je izjavio u nedjelju kako je bio pozvan da se pridruži putovanju podmornicom do olupine Titanica, ali je odbio.

“Pozvali su me ranije ovog mjeseca da se provozam podmornicom, rekao sam ne. Malo je zastrašujuće da sam mogao biti tamo.“

Objavio je to na Twitteru u nedjelju ujutro.

Iako nije precizirao je li pozivnica bila za kobno putovanje Titanom koje je završilo katastrofalnom implozijom, MrBeast, čije je pravo ime Jimmy Donaldson, podijelio je dio poruke kojom je pozvan da se pridruži istraživanju.

„Također, idem do Titanica u podmornici krajem ovog mjeseca“, napisala je osoba. „Ekipa bi bila oduševljena da idete s nama.“.

S više od 162 milijuna trenutnih pratitelja, MrBeast ima najveću bazu pretplatnika od svih kreatora na YouTubeu. Njegovi videozapisi često sadrže vratolomije, natjecanja, a nerijetko i dobra djela.

Podsjećamo kako je u tijeku istraga implozije podmornice OceanGate Titan, koja je usmrtila svih petero ljudi tijekom uranjanja do olupine Titanica. Ubijeni su izvršni direktor OceanGatea Stockton Rush, britanski biznismen Hamish Harding; francuski ronilac Paul-Henri Nargeolet; i biznismen porijeklom iz Pakistana Shahzada Dawood i njegov sin Suleman, koji su bili britanski državljani.