Posao & Karijera

divota?

Aside Banners

Ovo je život! Iznimno bogat čovjek dao otkaz u uspješnoj tvrtki kako bi ležao na plaži

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Svi smo nekada sanjali o tome da zaradimo puno novaca i nakon toga se umirovimo te zapalimo na plažu, izležavajući se cijeli dan. Upravo tako nešto uspjelo je Andrewu Formici, bivšem glavnom izvršnom direktoru firme Jupiter Fund Managment.

Formica je svoje kolege u Jupiter Fund Managmentu obavijestio kako podnosi ostavku na mjestu izvršnog direktora te da odlazi na plažu u svoju rodnu Australiju kako bi se odmorio. Čini se kako je Andrew svoju mirovinu isplanirao puno prije jer su svi u tvrtki znali za njegov plan odlaska i uživanja na plaži.

JFM je velika, uspješna tvrtka iz Londona koja se bavi upravljanjem fondova u Velikoj Britaniji, a na tržištu koje je pogođeno krizom ovakav potez nije baš naišao na odobrenje od kolega iz tvrtke usprkos najavama Formica da će tako nešto učiniti.

On se 2019. godine pridružio JFM-u, a ima preko 30 godina iskustva poslovanja u prestižnim tvrtkama Velike Britanije. Njegovo izležavanje na plaži morat će ipak malo pričekati jer mu ugovor ističe 2023. godine, ali sumnjamo da će mu to stvarati problem. Obale Australije ga čekaju…teško nam je vidjeti ljude koji žive naš san.

TAGOVIaustralija ležaljka london plaža