Report

Aside Banners

10 najmlađih i najbogatijih u showbusinessu

Pogledajmo tko čini tu zlatnu mladež showbusinessa i na dobar stari "hrvatski način� proučimo kako su oni do tog novca došli.

Piše , Objavljeno

Prekrasno je biti mlad i bogat do te mjere da vam ispada sto eura svaki puta kad podrignete. Uz sve to, niste ni razmažena nasljednica kao Paris Hilton, već ste svoju lovu zaradili vlastitim radom. Pogledajmo tko čini tu zlatnu mladež showbusinessa i na dobar stari “hrvatski način” proučimo kako su oni do tog novca došli. Da li je riječ o rezultatu krvavog rada ili plodu divlje privatizacije u tranzicijskoj zemlji?

Joanna “JoJo” Levesque

Joanna jojo levesque

Joanna jojo levesque

Godina:16
Kol’ko para? Milja dolara… Čisto!
Tol’ko muz’ke! Ova mala bavi se glazbom otkad je prohodala i stoji iza niske R&B hitova za balaviju i mlađariju koji su je pogurali na vrhove top ljestvica i učinili je teen zabavom koja se još nije pretvorila u pijanu kalašturu a la njena prethodnica Britney Spears. Uz sve to i glumi, te se pojavila u filmovima kao što su Aquamarine i RV.

Tyler James Williams

TJ williams

TJ williams

Godina:15
Kol’ko para? 1,2 milijuna dolara
Tol’ko muz’ke! Ovaj klinac proslavio se glumeći mladog Chris Rocka u njegovoj seriji “Svi mrze Chrisa” koja je zahvaljujući ogromnoj slavi komičara Rocka postala jedna od najgledanijih serija u Americi, a džepove mladog Tylera napunila kešovinom i još ih uvijek puni… Serija traje i uspješna je!

Abigail Breslin

Abigail breslin

Abigail breslin

Godina:11
Kol’ko para? 1,5 milijuna baksa
Tol’ko muz’ke! – Ako ste kojim slučajem pogledali odličan film “Little Miss Sunshine”, sjetit ćete se ove klinke koja je čagala uz nježne ritmove “Superfreak” starog superfreaka Rick Jamesa, a ujedno je i okosnica radnje filma.

Svoje je bogatstvo zaradila glumeći u mnogim kiddie filmovima, skoro je ubola Oscara za sporednu glumicu, a u ovom trenutku bukirana je do kraja 2008.

Vanessa Anne Hudgens

Vanessa anne hudgens

Vanessa anne hudgens

Godina:18
Kol’ko para? 2 milijuna zelembaća
Tol’ko muz’ke! Iako nije glumila u ničem što nam se svidjelo, a kako nam se čini to neće učiniti još neko vrijeme, niti je otpjevala nešto zbog čega ne bih izjurili iz sobe istog trena kada bi počelo svirati, ova je mala “ubola” ulogu života pojavivši se u popularnom “High School Musical” za koji su već pripremljena dva nastavka. BTW… Mala je pokazala i sisu – potražite dok se još nije otromboljilo!

Hayden Panettiere

Hayden panettiere

Hayden panettiere

Godina:18
Kol’ko para? 2 milje razloga za brak
Tol’ko muz’ke! Ova se klinka proslavila pojavivši se u seriji Heroji koja je postala instant-hit, glumeći Claire Bennet, neslomljivu super djevojku koja je iz nekog razloga ključ svega.

Iduće će se godine pojaviti u filmu nasuprot Julie Roberts i Willema Defoea u filmu “Fireflies in the garden”, ova mala patuljčica nije loša i predviđamo joj sjajnu budućnost iako Heroji pokazuju opasnu tendenciju pretvaranja u nešto bolji Smallville.

Amanda Bynes

Amanda bynes

Amanda bynes

Godina:21
Kol’ko para? 2,5 milijuna mrtvih predsjednika
Tol’ko muz’ke! Ovo ćete lice vidjeti svaki puta kada se u kinima ili videoteci pojavi neki bljutavi film za mladež ili ne daj bože Johnom Travoltom u glavnoj ulozi (kao što je to slučaj s filmom “Hairspray” u kojem se pojavila).

Glumit će i u novoj adaptaciji Snjeguljice glumeći… Jel… Novu verziju Snjeguljice. Ameri obožavaju ovakva američka lica, pa joj predviđamo sjajnu budućnost dokle god izgleda teeny.

Dakota Fanning

Dakota fanning

Dakota fanning

Godina:13
Kol’ko para? 4 milijuna novaca
Tol’ko muz’ke! Starmala Dakota je nesumnjivo neiscrpan talent iako njena ozbiljnost ponekad iritira kao što je slučaj sa svom starmalom djecom. No, to nije bitno jer ova klinka bira uglavnom “ozbiljne filmove” i pojavila se rame uz rame uz najveće face kao što su Tom Cruise, Sean Penn, Steven Spielberg, Denzel Washington, Robert De Niro itd.

Između ostalog, bila je i u zagrljaju Brittany Murphy o čemu svi tu i tamo razmišljamo. Dohvatila se i nekih tabua glumeći sa samo 12 godina žrtvu silovanja u kontroverznom Hounddogu.

Lindsay Lohan

Lindsay lohan

Lindsay lohan

Godina:21
Kol’ko para? 6 milijuna dolara džeparca za drogu, alkohol i tulume
Tol’ko muz’ke! O Lindsay znamo gotovo sve ako smo samo jednom otvorili listove koji se bave pijanim droljama, ludim i bogatim klošarima, američkim seljačinama, idiotima, pervertitima i šupčinama.

Ako ju uskoro ne skonča ljuta ciroza, očekujemo da će joj ostati dovoljno novca za rehab.

Daniel Radcliffe

Daniel radcliffe

Daniel radcliffe

Godina:18
Kol’ko para? 13 milijuna načina da ubrložite ženu
Tol’ko muz’ke! Svi ga znate kao malog čarobnjaka iz nenormalno popularnog Harryja Pottera dok bi ga mnoge žene voljele znati kao “onog lika kojeg su uspjele zavesti i natjerati da im kupuje skupocjene stvari prije nego je zaradio još 100 milijuna i postao ogavni drkadžija”.

Radcliffe je skroman momak i pojavio se u nama omiljenoj seriji “Stažisti” glumeći “sebe” (u Stažistu svi gosti glume sebe, ali na malo drugačiji način), a glumiti uz odličnog Gervaisa veliki je plus u našoj knjizi.

Mary-Kate & Ashley Olsen

Blizanke olsen

Blizanke olsen

Godina:21
Kol’ko para? Iako zajedno nisu teške 40 kila, zajedno su teške 40 milijuna dolara
Tol’ko muz’ke! Njihova priča je gotovo nevjerojatna jer uspjele su obrnuti mastan profit od relativno relevantnih filmskih karijera na jedan odrastao i ozbiljan način pa ih je i časopis Forbes stavio na vrh svoje ljestvice.

Naime, okrenule su se prodaji raznih artikala za klince i kasnih devedesetih predstavljale ključne trendseterice kod “tween populacije” (skraćeno od “between” i odnosi se na prijelaznu dob balavurdije u kojoj nisu mala-mala djeca, a nisu ni tinejdžeri). Mary-Kate se pojavila i u odličnoj seriji Weeds kao djevojka s ljubavlju prema Isusu i travi.

TAGOVIAbigail Breslin Amanda Bynes bogati Dakota Fanning Daniel Radcliffe hayden panettiere Joanna JoJo Levesque lindsay lohan Mary-Kate i Ashley Olsen mladi Tyler James Williams Vanessa Anne Hudgens

Komentiraj