Report

Kao punjena paprika bez pire-krumpira

Aside Banners

10 stvari koje su besmislene kao Playboy bez golotinje

Piše , Objavljeno

Hugh Hefner i njegova ekipa su šokirali svijet objavom kako će stranice Playboya uskoro biti lišene golotinje, a mi uistinu nemamo što pametnije reći osim ovoga…

playboyNe znaš što imaš dok to ne izgubiš, kaže stara poslovica koja se još jednom pokazala točnom. Nije da smo kupovali Playboy niti znamo ikoga tko ga je kupovao, ali nekako nas je radovala pomisao da on negdje tamo, na kiosku ili u frizerskom salonu, i dalje stoji i čeka da ga otvorimo. Prvo bismo sramežljivo počeli listati stranice, kao da nas zanimaju članci i intervjui, a onda bismo došli do prvih golih sisa. Pokušali bismo skriti uzbuđenje i ponašati se totalno flegma, a pravi je test došao tek kod duplerice, kada je trebala prava snaga volje ne okrenuti časopis okomito i uživati u golotinji pred svima!

Izgleda kako je tome sada došao kraj, jer su stari Hugh Hefner i njegova banda odlučili izbaciti bilo kakve eksplicitne fotke iz svog časopisa te okrenuti novu stranicu. Doslovno. Kažu kako takvih materijala ima i previše u drugim časopisima i na internetu, tako da više ne vide smisao u tome da ih oni prate na svojim stranicama te vjerojatno ne razumiju koliko je povijesno-kulturološko značenje tih naizgled običnih sisa, guzica i uske sletne pistice. Pokušati će oni složiti neki novi koncept, da, ali Playboy bez golotinje je kao….

1. Ćevapi bez luka

Processed by: Helicon Filter;

Ćevapi bez luka ti dođu otprilike kao falusoidni štapići mljevenog mesa pečeni na plehu ili roštilju i kao takvi uopće ne bi smjeli nositi naziv “ćevapi”, koji dobivaju tek kada se prirodnom sinergijom stope s predivnim jabukolikim plodom biljke Allium cepa. I kajmakom, ali dobro, to je ipak rijetka pogodnost tako da možemo zažmiriti na jedno oko…

2. Inspektor Rex bez psa

rex

Bez psa je Inspektor Rex samo jedna obična kriminalistička serija o detektivu koji ne može samostalno riješiti niti jedan slučaj i koji bi već polovicom prve epizode poginuo da mu nema vjernog i od njega samog barem 290% pametnijeg i sposobnijeg kera. Ista stvar se može reći i za Cobru 11 i automobile!

3. Sponzoruša bez silikona

gold

Možeš ti misliti da si sponzoruša ako nisi upucala malo magične tvari u sise ili usnice, ali razočarati ćemo te kada ti kažemo kako si još miljama daleko od tog statusa. U tom si slučaju samo posvuduša koja je jednu stepenicu iznad obične uličarke, jer za biti prava sponzoruša ipak treba uložiti mnogo više truda.

4. Partija “Čovječe, ne ljuti se” bez ljutnje

Spielfiguren Nahaufnahme - Parlour Game

Tko je igrao Čovječe, ne ljuti se bez da se naljutio, taj je ili sam Isus Krist ili ne zna pravila ove društvene igre, jer gotovo da ne postoji šansa da se partija mirno privede kraju bez da netko u napadu bijesa zapali cijelu ploču. A kako i samo ime igre upozorava i samim nas time ljuti, jer što meni jedna igra ima reći da se ja ne ljutim i još me k tome nazivati “čovječe”, stvarno ne bi imalo smisla ne ljutiti se… pratimo se?

5. Hrvatski film bez spominjanja rata

Gornji Grad

Moderni hrvatski film je nastao na temeljima rata i snimati išta što se barem tangencijalno ne tiče događaja koji su završili prije 20 godina jednostavno nema smisla. Ovo dvoje ide zajedno kao ljuta loza na gorku ranu. Ponekad se pitamo je li Domovinski rat zapravo bio vođen samo kako bi naši eminentni redatelji imali o čemu dosađivati idućih tri milenija?

6. Petak bez da netko na Facebooku stavi status/sliku kako je petak

petak

Kako ću ja sinko znati da je petak, ako mi u četvrtak netko na Facebooku ne stavi kakvu smiješnu sliku ili status kako je sutra petak? Ili još bolje, da mi to isto napravi u petak, tako da ja znam odmah tada da je petak? Prošao bi mi jadnome cijeli dan u nekom fazonu da je utorak i propustio bih mnoštvo sigurno totalno ludih stvari i nezaboravnih avantura! Ista stvar je i s ponedjeljkom, samo što su konotacije u tom slučaju negativnije…

7. Bezalkoholno pivo i vegetarijanska salama

salama

Ne treba puno objašnjavati, jednostavno nema smisla. Paradoksalni oksimoroni sami po sebi, ovi pojmovi bi se trebali izbaciti iz svakodnevne uporabe i zamijeniti prikladnijim izrazima, poput “soka s okusom pive” i “daj makni to od mene”.

8. Teretana bez ogledala

teretana

Ček, ček… pa zašto ja vježbam, ako ne mogu gledati svoje prekrasne mišiće dok se stežu i opuštaju na licu mjesta, stvarajući si mentalnu fotografiju tog prizora za kasniju masturbaciju?! Ovako si mogu i u dnevnom boravku pustiti video nekog našmrkanog majmuna da skače okolo i vježbati sam za sebe i svoje zdravlje. Da, baš…

9. Kim Kardashian bez selfieja

kim

Hvala ti Kim Kardashian, što si fotkanje same sebe dovela na razinu toga da nam se gadi fotkati same sebe jer znamo kako time slijedimo tvoje dobro utabane staze. A pokušajmo samo zamisliti što bi Kim radila da nema selfieja? Pjevala? Glumila? Bavila se humanitarnim radom? Uistinu, besmisleno…

10. Seks bez orgazma

sex

Neke žene, koje teško ili nikako doživljavaju orgazam, tvrde kako postoje i bitnije stvari od toga i kako se u seksu može uživati i bez sretnog završetka. Naravno, svima nam je jasno kako je to notorna glupost i zapravo jako puno posla bez zadovoljstva obavljanja istog, tako da… ima li uopće smisla?

Eto, mi smo namjerno pobrojali ove loše primjere, tako da vi možete zasjati i pokazati nam kako se to radi. Onda, što je još besmisleno kao Playboy bez golotinje?

TAGOVIneizostavno playboy simbioza

Komentiraj