Report

Tužan kraj

Aside Banners

21-godišnja djevojka se smrznula nakon što je izašla van samo u kratkim hlačama i topiću

Piše , Objavljeno

Svi mi kad-tad moramo umrijeti, ali neke se smrti itekako daju izbjeći. Neka tragedija ove mlade djevojke bude upozorenje da se sa zimom ne treba šaliti!

elizabeth 1Još se jedan život prerano ugasio, a svemu je kumovala mladenačka ludost i očigledno velike količine alkohola. Nesretna je žrtva 21-godišnja Elizabeth Luebke iz Oshkosha u američkoj saveznoj državi Wisconsin koja se smrznula na smrt 17. siječnja u ranim jutarnjim satima. Prema za sada dostupnim informacijama, Elizabeth je s prijateljima bila na koncertu u Milwaukeeju, nakon čega su svi zajedno otišli na jedan kućni tulum. Prema svjedočanstvu jednog od prijatelja, Elizabeth se napila i posvađala s jednim od prijatelja, nakon čega je izjurila iz kuće i zaputila se u nepoznatom smjeru.

elizabeth

Nadzorne kamere su je ulovile oko 4:30 ujutro kako se ruši svega nekoliko desetaka metara od kuće iz koje je izašla, a njezino je smrznuto tijelo idućeg jutra slučajno pronašao netko od susjeda. Svi su mislili kako je djevojka sretno stigla kući, a sada krive prijatelja koji ju je i dovezao na tulum jer se nije pobrinuo za nju. Ono što ju je stajalo života jest neprikladna odjeća za vremenske uvjete u kojima se našla. Naime, Elizabeth je na temperaturu od -21°C (s naletima snažnog vjetra se spuštala i do -33°C) izašla samo u kratkim hlačicama, najlonkama, čarapama, cipelama i tankom topiću, a u blizini su pronađeni i pulover te kapa za koji se vjeruje da su bili njezini. Zašto ih je bacila i bi li ju sačuvali od tragedije teško je reći, ali ovaj slučaj svakako stoji kao veliko upozorenje: zimu i hladnoću ne smijemo shvatiti olako!

TAGOVIdjevojka hladnoća neprikladna odjeća nesreća odjeća smrt smrzavanje tragedija zima

Komentiraj