Report

skromna zvijezda

Aside Banners

24-godišnja NBA zvijezda vozi auto iz 1997. godine i koristi kupone za hranu

Piše , Objavljeno

Volimo NBA zvijezde koje se ne ponašaju kao zvijezde. Zato nam je “Deda” Andre Miller prije čitavog desetljeća bio zakon jer je dolazio na treninge u staroj Hondi Civic, a odnedavno imamo i novu skromnu NBA zvijezdu.

Photo: Mark Runyon | BasketballSchedule.net

Photo: Mark Runyon | BasketballSchedule.net

Kad kažemo skromna zvijezda, ne mislimo na naše gimnastičke sposobnosti već na legendu sporta koja s 24 godine i ogromnim bankovnim računom ima taj skromni swag.

Kawhi Leonard ima samo 24 godine i on je superzvijezda. Možda to nećete pomisliti ako površno pratite NBA jer nije sveprisutan u sportskim medijima kao LeBron ili Steph Curry (a i nema aktivne profile na Facebooku, Twitteru i Instagramu), ali sveprisutan je tamo gdje je važno – na terenu. Odlično igra na obje strane terena, timski je igrač – jer u Spursima kod Popovicha nema mjesta za sebičnjake i uvjerljivo je najbolji obrambeni igrač u ligi.

Taj isti igrač vozi Chevy Tahoe iz 1997. godine, isti automobil koji ga je vjerno služio u srednjoj školi. Malena napomena – ljetos je potpisao petogodišnje produženje ugovora vrijedno 94 milijuna dolara. Skromnost vrijedna divljenja.

Chevy Tahoe iz 1997. godine, možda je boja drukčija

Njegovo objašnjenje za “gutača goriva” je:

Ide. I u potpunosti je otplaćen.

Leonard je također veliki fan kupona za pileća krilca. Te kupone je dobio jer mu je jedan od sponzora Wingstop, franšize čije je tematsko uređenje avijacija. Kužite? Krila, avijacija? Još nam je zabavnija interpretacija da tu ništa više ne leti jer su sva krila stala.

I tako je čovjek od 94 milijuna dolara paničario kad je izgubio svoje kupone za free pileća krilca. Wingstop se smilovao i odlučio mu dati nove kupone.

Koliko su ovo dobre priče? Trebamo više ovakvih likova u sportu, možda nam se onda vrati zabavno doba sporta kakvo smo imali u devedesetima, ali ga tada nismo prepoznavali jer smo bili prebalavi.

TAGOVIkawhi leonard košarka lebron james sport spurs steph curry tenisice

Komentiraj