Report

Aside Banners

40 tisuća kurvi i 42 milijuna kondoma

Opće je poznato da velika sportska natjecanja prate i veliki seksualni apetiti. Nije lako ostati skoncentriran s viškom testosterona u krvi. Skužili su to i u Južnoafričkoj Republici

Piše , Objavljeno

Domaćin svjetskog nogometnog prvenstva primio je poprilično kontraceptivnu donaciju. Milijun ipo’ dolara od Velike Britanije za snabdijevanje kondomima ne bi li se barem donekle ograničili potoci neželjenog potomstva odnosno AIDS-a. Iz afričke su vlade priznali da je to skoro duplo više nego što inače troše godišnje. Drugim riječima, Britanci su im omogućili kupnju oko 42 milijuna kondoma.

Na netom održanim Olimpijskim igrama u Vancouveru sportašima je razdijeljeno 70.000 prezervativa po računici da će ga natjecatelji plus njihovi treneri umočiti najviše 14 puta. Kinezi su bili nešto darežljiviji ili optimističniji, kako se uzme, pa su u Pekingu 2008. servirali natjecateljima njih 100.000.

Južnoafrička je republika izjavila kako će im ove godine trebati najmanje milijardu kondoma, skoro duplo više nego inače s obzirom na nogometnu paradu. To će reći da će u opticaju oko stadiona, hotela, sportskih kampova i praktički na svakom ćošku gradova domaćina biti oko 500.000 gumica. Hoće li njih par završiti i na najvišoj državnoj razini, nije poznato. No poznato je da predsjednik Jacob Zuma ima tri žene, činjenica koja ga nije spriječila da si napravi i jedno vanbračno dijete. Neki su se Englezi bunili zbog prezervativne asistencije zemlji čiji šef ovlaš gura đokicu gdje stigne, no možda će i predsjednik zagrabiti u donatorski bunar i staviti gumicu na buduće skandalčiće.

Usput, da će Svjetsko prvenstvo biti rasadište HIV-a govori i podatak da 40.000 prostitutki već pakira kofere za Johannesburg. Pribrojite tome činjenicu da je svaka peta osoba u Južnoafričkoj Republici HIV pozitivna te da žene imaju tri puta veću šansu dobiti sidu nego muškarci i opći tulum nogača i virusa je zagarantiran. Ajde, barem si je naša suludo dobra repka svojim izostankom produžila rok trajanja. Još da tako odvale i sljedeće kvalifikacije i hrvatski nogomet će živjeti vječno.

TAGOVIbolest nogomet prezervativi prostitucija

Komentiraj