Report

Hitlerov mali pišo

Aside Banners

Adolf Hitler je navodno imao deformirani mikro-penis, možda je zato bio toliko zločest?!

Piše , Objavljeno

Staroga Hiću povijest nikako neće pamtiti po dobrom, a jedna od najvećih tragedija kroz koje je prošlo čovječanstvo se mogla izbjeći samo da je frajer imao normalni pimpek!

hitler 2Teško je uopće pomisliti da čovjek može nositi toliko mržnje u sebi da izravno ili neizravno prouzrokuje smrt nekoliko desetaka milijuna ljudi, ali na žalost, takve su se stvari periodički događale kroz našu povijest i ostavljale crnu mrlju na ostavštini čovječanstva. Jedan od najgorih primjera je Adolf Hitler, vođa nacista i glava organizacije koja je godinama sijala strah diljem Europe i svijeta, maleni čovječuljak smiješnog brka i kretenski zalizane kose, ovisnik o drogama, teški kompleksaš i kako neke nove informacije tvrde, tip s deformiranim mikro-penisom. Teško je za povjerovati, ali moguće je da je maleni pimpek odgovoran za jednu od najcrnijih epizoda u povijesti čovječanstva! Zapravo, i nije toliko teško, jer muškarci rade uistinu kretenske stvari kako bi dokazali svoju muškost, pogotovo kada ona nedostaje…

Sudeći po novoj knjigi povjesničara Jonathana Mayoa i Emme Craig, Hitler’s Last Day: Minute by Minute, Hitler je bolovao od čak dva teška poremećaja vezana uz genitalije, koji bi mogli biti jedan od razloga zašto je bio takav monstrum od čovjeka. Prije svega, tu je kriptorhizma desne strane, medicinski naziv za nespušteni desni testis, koji je vezan uz urbanu legendu da je komad vrućeg šrapnela pogodio to delikatno područje zlog brkonje za vrijeme Bitke za Somme u Prvom svjetskom ratu. Ta je informacija kolala još dok je Hitler bio živ, a Saveznici su ga zbog toga često ismijavali u pogrdnim pjesmicama. Nema sumnje da Fuhreru to nije bilo nimalo drago, pa su mnoge bombe na europske gradove bile bačene vjerojatno iz čistog bijesa zbog zadirkivanja.

hitler 1

Novi podaci pak tvrde da genitalne deformacije glavnog nacista idu mnogo dalje, pa se sada spominje i rijetko stanje znano kao hipsopadija, koja se često asocira s poremećajem kolokvijalno zvanim mikro-penis. Osim malog piše, oni koji boluju od hipsopadije moraju vršiti nuždu kroz maleni otvor na bazi penisa, umjesto da to čine kroz rupicu na vrhu penisa, kako je to slučaj u normalnim uvjetima. Svakako veliki neugodnjak, koji bi mogao objasniti zašto Hitler nikada nije bio nimalo seksualan, ali je zato u sebi nosio hrpu gnjeva.

Adolf Hitler und Eva Braun auf dem Berghof

Poznato je kako su doktori Hići prepisivali “terapije” anfetaminima, hormonima i kokainom kako bi mu pojačali libido, ali to vjerojatno nije imalo nekog prevelikog uspjeha. Iako je petljao sa Evom Braun i povremeno pokazivao nježnost prema njoj, svjedoci njihova odnosa tvrde kako se iz te farse teško mogao dobiti dojam nekakve strasti i želje, a ako je uistinu imao te deformacije, čak i da je želio, teško je zamisliti kako bi Hitler mogao išta poduzeti po pitanju bilo kakve seksualne aktivnosti. Ono što se svi pitamo je sljedeće: “Bi li povijest bila drugačija da je Fuhrer imao normalni penis i zdrav seksualni život?!

TAGOVIadolf hitler bijes drugi svjetski rat eva braun gnjev mikro penis nacisti penis poremećaj

Komentiraj