Report

Teški horor

Aside Banners

Amerika se bori s epidemijom pomahnitalih klaunova, a ove jezive snimke to i dokazuju

Možda smo mislili kako će nas glave doći kakva epidemija ili zaraza zombi-virusima, ali izgleda kako su trenutno najveća opasnost klaunovi.

Piše , Objavljeno

Na ovom se svijetu punom nezamislive patnje i boli malo što može mjeriti s klaunovima, najjezivijim produktom poremećenog ljudskog uma još od inkvizicije. Nisam još upoznao osobu koja voli klaunove ili ih smatra prikladnim za gledanje, uživanje u njihovim nastupima ili eventualno druženje, a pitanje je je li takva osoba uopće i postoji. Možda se sve to čini kao pretjerivanja, ali Ameri trenutno vode pravi mali rat protiv vojske klaunova koja se naizgled od nikuda pojavljuje po šumama i usamljenim puteljcima, a iako za sada nisu nikoga ozlijedili, svejedno izazivaju svojevrsnu paniku. Čak i nama, na drugom kraju svijeta!

Insane Clown Maniacs – video:

Iako se uglavnom radi o budaletinama koje namaju što pametnije raditi nego se maskirati i plašiti ljude, ima nešto izrazito jezivo i nelagodno u takvom liku koji ti stoji u dvorištu ili te slijedi po mračnoj ulici. Pogotovo ako ima oružje. Jedan se takav video pojavio prije svega par dana, kada su Chase Prior i Patrick Williams tijekom jutarnjeg trčanja ugledali klauna kako hoda po visećem mostu. Nakon što su viknuli prema njemu, klaun se okrenuo i počeo ih naganjati s jasno isukanim nožem.

Bridge Clown – video:

Momci tvrde kako je video autentičan, ali s pravom moramo sumnjati u istinitost svega što vidimo na internetu, pogotovo ako se radi o ovakvim viralnim fenomenima. Malo je nebulozno da tako odjeven frajer naganja ekipu po šumi s nožem, ali za potrebe ove priče, recimo kako je sve istinito. Ili se pak možda radi o nekakvoj bolesnoj viralnoj kampanji? Istina, remake klasika It se snima, ali u svakom je slučaju prerano za marketiranje. S druge strane, Halloween je blizu… U svakom slučaju, čak i da su sve ove snimke i stotine drugih koje su se pojavile u posljednjih mjesec dana lažne, opet ne bismo voljeli biti u koži Amera. Klaunovi su epidemija i svakako ih treba zabraniti!

TAGOVIepidemija horor IT klaun klaunovi SAD strah stvor viralni fenmen

Komentiraj