Report

Udri ognjenim mačem

Aside Banners

Anonymous objavio rat obitelji čije je dijete upalo u nastambu gorila

Nekoć su se borili protiv svjetskih megakorporacija i elite koja kontrolira čovječanstvo, a danas udaraju na loše roditelje. Bome i Anonymousu su se pobrkali lončići...

Piše , Objavljeno

Osim klasičnih vijesti tragične prirode i nimalo optimističnih scenarija koje nas svakodnevno bombardiraju kako iz bližeg, tako i iz daljeg okruženja, sa svih je novinskih portala protekli tjedan vrištala priča o incidentu koji se dogodio u zoološkom vrtu u Cincinnatiju, kada je 3-godišnji dječak upao u nastambu gorila gdje ga je dohvatio prekrasni 17-godišnji mužjak gorile Harambe. Teško je reći bi li životinja naudila djetetu ili ne, ali odgovorni nisu htjeli riskirati pa su ustrijelili gorilu, inače pripadnika iznimno ugrožene vrste. Naravno, ovo je izazvalo šok i nevjericu među internet korisnicima, koji su praktički poveli sveti rat protiv uprave zoološkog vrta kao i roditelja (ne)sretnog dječaka!

U hajku se uključio i Anonymous, tajna organizacija hakera koji su donedavno bili poznati po rušenju korumpiranog sustava i pokušajima smanjivanja jaza između bogatih i siromašnih, a danas se eto bave huntom na debile koji u svakom slučaju očigledno nisu podobni da budu roditelji. Nije da ne podržavamo takve akcije, ali ima i mnogo bitnijih stvari kojima treba objaviti internet rat!

Anonymous vs. Michelle Gregg – video:

Anonymous je imenovao majku dječaka kao Michelle Gregg, naveo njezinu adresu stanovanja, broj telefona te mjesto na kojem radi te ujedno pozivaju vlasti, ali i sve ljude kojima je dosta ovakvog idiotizma, da se pobrinu da ova majka (kao i zoološki vrt) odgovaraju za svoje postupke i posljedice kojih je rezultat jedna ugrožena gorila manje. Jasno je da roditelji ne mogu paziti na svoju djecu svake sekunde u danu, ali kada ti trogodišnje dijete koje jedva hoda uspije proći nekoliko prepreka i upasti u nastambu opasnih životinja bez da ti uopće primijetiš, složiti ćemo se kako opravdanja jednostavno nema! Pravda za Harambea!

TAGOVIAnonymous gorila harambe loši roditelji pravda rat

Komentiraj